Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Observatorul Gastronomic
Observatorul gastronmic
Starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.
Omul care împute locul – partea 3
Acest articol tine locul celui de maine. Maine este ajun de Craciun si nu se...
20 Comentariu
Castigatorii concursului dotat cu premii de la Singer Romania
Iata ca suntem pe 20 decembrie, iar concursul dotat cu premii Singer a luat sfarsit....
40 Comentariu
Pui cu cartofi si salata gatit la Vita Cook
Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, cuptorul cu halogen si convectie de la...
5 Comentarii
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...
27 Comentariu
Concurs cu premii de la Singer Romania!
Acest concurs s-a incheiat. Ce desert deosebit ati vrea sa preparati, sau sa mancati, de...
511 Comentarii
Premii de la Singer
V-am promis în articolul trecut ca va mai dau astazi cateva detalii despre concurs si...
6 Comentarii
Mos Craciun culinar
Am o surpriza pentru voi, dar veti avea parte de amanunte despre ea doar luni....
5 Comentarii
Retete cu poze
Vreau sa salut initiativa unui coleg de blogosfera, pe numele sau Emanuel Ciocu, cel care...
O noua video-reteta
Reteta Creveti cu orez si ciuperci shiitake are acum si varianta video.
2 Comentarii
La gatit cu Vita Cook – partea 6
Peste cu curry Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, un cuptor a carui...
28 Comentariu
La gatit cu Vita Cook – partea 5
Fritatta Continua seria experimentelor cu Vita Cook, cuptorul cu halogen si convectie propus pietei romanesti...
13 Comentarii
Video-retete noi
Am o veste buna sper eu… În zilele urmatoare voi posta cateva video-retete noi. Chiar...
2 Comentarii
La “pieting” – partea 3
Din nou Piata Traian Acum cateva saptamani sotia mea a venit acasa foarte vesela: „Am...
19 Comentarii
Internetul culinar despre cartile mele digitale
Va povesteam cu ceva timp în urma ca am lansat, în sfarsit, 4 carti culinare...
31 Comentariu
La gatit cu Vita Cook – partea 4
Peste la pachet Aceasta reteta arata cum Vita Coom de la Singer poate tine loc...
6 Comentarii
Cum ne hranim copiii? – partea 2
Diversitatea ingredientelor Alegeti retete care sa ofere o mare diversitate de ingrediente; acest lucru va...
2 Comentarii
Cum ne hranim copiii? – partea 1
Am fost un copil extrem de mofturos la mancare; i-am scos peri albi bietei mele...
24 Comentariu
La gatit cu Vita Cook – partea 3
Aripioare de pui marinate Revin cu o noua reteta gatita la Vita Cook. Este o...
4 Comentarii
Cu cosnita la bacanie
M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas...
13 Comentarii
La gatit cu Vita Cook – partea 2
Piept de pui cu cartofi Asa cum am promis anterior, revin cu noutati despre Vita...
13 Comentarii
LIVE COOKING SHOW “Retetele lui Radu”
Va povesteam mai jos ca proiectele mele incep sa se urneasca (mai bine mai tarziu...
10 Comentarii
Carti culinare digitale si interactive
Ma tot laudam ca am demarat mai multe proiecte culinare. Probabil unii dintre dvs. erau...
24 Comentariu
La gatit cu Vita Cook – partea 1
Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand...
29 Comentariu
Omul care împute locul – partea 2
Între “Apollo 2” si nylon Se spune ca, daca motivele pentru care plangem sunt mereu...
21 Comentariu
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...
27 Comentariu
Condimente în bucate
Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de...
19 Comentarii
Surpriza! Surpriza!
Va amintiti articolele mele, cele în care am descris doua dintre produsele companiei Singer: mini-aspiratorul...
20 Comentariu
600 de articole
Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...
50 Comentariu
Am o jucarie noua!
Va spuneam acum ceva timp ca trebuie sa-mi cumpar un nou blender. Am tot neglijat...
37 Comentariu
Video-retete filmate în studioul meu
Acum ceva timp ma laudam cu noua mea bucatarie, amenajata ca sa functioneze si ca...
22 Comentariu
Omul care împute locul – partea 1
Cepsoara între „chives” si „chivas” Începe sa ma deranjeze tot mai mult o categorie de...
67 Comentariu
De-ale nutritiei: cateva vorbe despre grasimi
Cu alta ocazie v-am promis ca voi încerca sa ma informez putin asupra mecanismelor elementare...
26 Comentariu
(Ki-) Life is good!
Apucandu-ma eu de gatit asiaticeste, m-am lovit de urmatorul necaz: ingredientele se gasesc greu… si...
51 Comentariu
La „pieting”- partea 2: Piata Traian
Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata...
27 Comentariu
La „pieting”
Partea 1: Piata Minis – Bucuresti Nu va mirati, pieting-ul este shopping-ul meu. Nu ma...
35 Comentariu
Un cadou neasteptat
Am avut ieri musafiri (am gatit pentru ei cateva ore în caldura aceea îngrozitoare) dar...
24 Comentariu
De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?
Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma...
78 Comentariu
Pe scurt despre blogurile culinare romanesti
Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi...
15 Comentarii
“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana
Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati...
10 Comentarii
Pe ecran cu ProTV
Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea...
8 Comentarii
La gatit cu Pro TV
Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic...
42 Comentariu
Wok-wok!
Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice...
20 Comentariu
“Saveur Faire” episodul 4: Bucatarie thailandeza (avanpremiera)
Maine este o zi plina pentru mine. Prezint al patrulea episod al seriei “Saveurs faire”,...
2 Comentarii
Beah!
La ce spuneti Beah!? Cred ca toti am mai facut asa cateodata, chiar daca doar...
119 Comentarii
Gulab jamun aromat cu teflon
Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel...
23 Comentariu
Am bucatarie noua!
Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...
68 Comentariu
Moliile astea sunt tampite!
Sunt un pachet de nervi. Ştiu ca nu este bine sa scriu la nervi, caci...
43 Comentariu
Despre bucataria siciliana la “Biscuit”
Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de...
8 Comentarii
“Saveurs faire” – bucatarie siciliana
Asa cum v-am promis, revin cu amanunte legate de demonstratiile organizate de magazinul „Biscuit”. Seria...
15 Comentarii
Cum sa gatim la telefonul mobil
Oameni buni, ce va sa zica si progresul asta tehnologic. Acum cativa ani nici n-as...
11 Comentarii
Ultima masa
Ce ai manca la…ultima masa? Sunt curios. Iata motivul, singurul, pentru care scriu acest articol....
118 Comentarii
Quod erat demonstratum
Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în...
24 Comentariu
Si am revenit la Siam
Siam, restaurant thailandez Str. Amiral Urseanu nr. 1, Bucuresti Unul dintre restaurantele care mi-a placut...
6 Comentarii
Doua carti “Gordon Bleu”!
Cordon Bleu … Gordon Bleu… Probabil multi ati citit prin meniurile restaurantelor noastre denumirea “Gordon...
32 Comentariu
Masa de Pasti
Ce pregatesc pentru masa de Pasti? Voi fi scurt, caci astazi am musafiri. La noi...
15 Comentarii
Sarbatori fericite tuturor!
Se apropie Sfintele Pasti si as vrea sa va re-aduc in atentie un scurt articol...
14 Comentarii
Lisabona – noua mea destinatie culinara
Oameni buni, tineti-mi pumnii! Între pusul acoperisului si zugravitul peretilor dau o fuga la Lisabona,...
10 Comentarii
O seara la Biscuit
Ce este Biscuit? Un magazin cochet si foarte bine situat, în plin centru al Bucurestiului,...
25 Comentariu
Un Tarot cu Adi Hadean
Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hadean a gatit, în cadrul unei...
4 Comentarii
Avansul – rambursabil sau nu?
Datorita blogului si emisiunilor TV am ajuns sa cunosc, virtual sau real, diferite persoane care...
78 Comentariu
Raman un autodidact
Saptamana trecuta am dat examenul final de absolvire a scolii de bucatari organizata de THR....
52 Comentariu
Deliciul sultanului
Am spus de cateva ori aici, pe blog, ca bucataria turceasca este extrem de interesanta...
59 Comentariu
Am un public extraordinar!
O scurta si subiectiva relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversari a blogului meu....
80 Comentariu