Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Observatorul Gastronomic

Observatorul gastronmic

Starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.

Omul care împute locul – partea 3

Acest articol tine locul celui de maine. Maine este ajun de Craciun si nu se...

20 Comentariu

Castigatorii concursului dotat cu premii de la Singer Romania

Iata ca suntem pe 20 decembrie, iar concursul dotat cu premii Singer a luat sfarsit....

40 Comentariu

Pui cu cartofi si salata gatit la Vita Cook

Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, cuptorul cu halogen si convectie de la...

5 Comentarii

Gastronomia, sau filozofia mancarii

Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...

27 Comentariu

Concurs cu premii de la Singer Romania!

Acest concurs s-a incheiat. Ce desert deosebit ati vrea sa preparati, sau sa mancati, de...

511 Comentarii

Premii de la Singer

V-am promis în articolul trecut ca va mai dau astazi cateva detalii despre concurs si...

6 Comentarii

Mos Craciun culinar

Am o surpriza pentru voi, dar veti avea parte de amanunte despre ea doar luni....

5 Comentarii

Retete cu poze

Vreau sa salut initiativa unui coleg de blogosfera, pe numele sau Emanuel Ciocu, cel care...

O noua video-reteta

Reteta Creveti cu orez si ciuperci shiitake are acum si varianta video.

2 Comentarii

La gatit cu Vita Cook – partea 6

Peste cu curry Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, un cuptor a carui...

28 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 5

Fritatta Continua seria experimentelor cu Vita Cook, cuptorul cu halogen si convectie propus pietei romanesti...

13 Comentarii

Video-retete noi

Am o veste buna sper eu… În zilele urmatoare voi posta cateva video-retete noi. Chiar...

2 Comentarii

La “pieting” – partea 3

Din nou Piata Traian Acum cateva saptamani sotia mea a venit acasa foarte vesela: „Am...

19 Comentarii

Internetul culinar despre cartile mele digitale

Va povesteam cu ceva timp în urma ca am lansat, în sfarsit, 4 carti culinare...

31 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 4

Peste la pachet Aceasta reteta arata cum Vita Coom de la Singer poate tine loc...

6 Comentarii

Cum ne hranim copiii? – partea 2

Diversitatea ingredientelor Alegeti retete care sa ofere o mare diversitate de ingrediente; acest lucru va...

2 Comentarii

Cum ne hranim copiii? – partea 1

Am fost un copil extrem de mofturos la mancare; i-am scos peri albi bietei mele...

24 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 3

Aripioare de pui marinate Revin cu o noua reteta gatita la Vita Cook. Este o...

4 Comentarii

Cu cosnita la bacanie

M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas...

13 Comentarii

La gatit cu Vita Cook – partea 2

Piept de pui cu cartofi Asa cum am promis anterior, revin cu noutati despre Vita...

13 Comentarii

LIVE COOKING SHOW “Retetele lui Radu”

Va povesteam mai jos ca proiectele mele incep sa se urneasca (mai bine mai tarziu...

10 Comentarii

Carti culinare digitale si interactive

Ma tot laudam ca am demarat mai multe proiecte culinare. Probabil unii dintre dvs. erau...

24 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 1

Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand...

29 Comentariu

Omul care împute locul – partea 2

Între “Apollo 2” si nylon Se spune ca, daca motivele pentru care plangem sunt mereu...

21 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...

27 Comentariu

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de...

19 Comentarii

Surpriza! Surpriza!

Va amintiti articolele mele, cele în care am descris doua dintre produsele companiei Singer: mini-aspiratorul...

20 Comentariu

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu...

50 Comentariu

Am o jucarie noua!

Va spuneam acum ceva timp ca trebuie sa-mi cumpar un nou blender. Am tot neglijat...

37 Comentariu

Video-retete filmate în studioul meu

Acum ceva timp ma laudam cu noua mea bucatarie, amenajata ca sa functioneze si ca...

22 Comentariu

Omul care împute locul – partea 1

Cepsoara între „chives” si „chivas” Începe sa ma deranjeze tot mai mult o categorie de...

67 Comentariu

De-ale nutritiei: cateva vorbe despre grasimi

Cu alta ocazie v-am promis ca voi încerca sa ma informez putin asupra mecanismelor elementare...

26 Comentariu

(Ki-) Life is good!

Apucandu-ma eu de gatit asiaticeste, m-am lovit de urmatorul necaz: ingredientele se gasesc greu… si...

51 Comentariu

La „pieting”- partea 2: Piata Traian

Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata...

27 Comentariu

La „pieting”

Partea 1: Piata Minis – Bucuresti Nu va mirati, pieting-ul este shopping-ul meu. Nu ma...

35 Comentariu

Un cadou neasteptat

Am avut ieri musafiri (am gatit pentru ei cateva ore în caldura aceea îngrozitoare) dar...

24 Comentariu

De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?

Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma...

78 Comentariu

Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi...

15 Comentarii

“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati...

10 Comentarii

Pe ecran cu ProTV

Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea...

8 Comentarii

La gatit cu Pro TV

Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic...

42 Comentariu

Wok-wok!

Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice...

20 Comentariu

“Saveur Faire” episodul 4: Bucatarie thailandeza (avanpremiera)

Maine este o zi plina pentru mine. Prezint al patrulea episod al seriei “Saveurs faire”,...

2 Comentarii

Beah!

La ce spuneti Beah!? Cred ca toti am mai facut asa cateodata, chiar daca doar...

119 Comentarii

Gulab jamun aromat cu teflon

Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel...

23 Comentariu

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si...

68 Comentariu

Moliile astea sunt tampite!

Sunt un pachet de nervi. Ştiu ca nu este bine sa scriu la nervi, caci...

43 Comentariu

Despre bucataria siciliana la “Biscuit”

Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de...

8 Comentarii

“Saveurs faire” – bucatarie siciliana

Asa cum v-am promis, revin cu amanunte legate de demonstratiile organizate de magazinul „Biscuit”. Seria...

15 Comentarii

Cum sa gatim la telefonul mobil

Oameni buni, ce va sa zica si progresul asta tehnologic. Acum cativa ani nici n-as...

11 Comentarii

Ultima masa

Ce ai manca la…ultima masa? Sunt curios. Iata motivul, singurul, pentru care scriu acest articol....

118 Comentarii

Quod erat demonstratum

Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în...

24 Comentariu

Si am revenit la Siam

Siam, restaurant thailandez Str. Amiral Urseanu nr. 1, Bucuresti Unul dintre restaurantele care mi-a placut...

6 Comentarii

Doua carti “Gordon Bleu”!

Cordon Bleu … Gordon Bleu… Probabil multi ati citit prin meniurile restaurantelor noastre denumirea “Gordon...

32 Comentariu

Masa de Pasti

Ce pregatesc pentru masa de Pasti? Voi fi scurt, caci astazi am musafiri. La noi...

15 Comentarii

Sarbatori fericite tuturor!

Se apropie Sfintele Pasti si as vrea sa va re-aduc in atentie un scurt articol...

14 Comentarii

Lisabona – noua mea destinatie culinara

Oameni buni, tineti-mi pumnii! Între pusul acoperisului si zugravitul peretilor dau o fuga la Lisabona,...

10 Comentarii

O seara la Biscuit

Ce este Biscuit? Un magazin cochet si foarte bine situat, în plin centru al Bucurestiului,...

25 Comentariu

Un Tarot cu Adi Hadean

Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hadean a gatit, în cadrul unei...

4 Comentarii

Avansul – rambursabil sau nu?

Datorita blogului si emisiunilor TV am ajuns sa cunosc, virtual sau real, diferite persoane care...

78 Comentariu

Raman un autodidact

Saptamana trecuta am dat examenul final de absolvire a scolii de bucatari organizata de THR....

52 Comentariu

Deliciul sultanului

Am spus de cateva ori aici, pe blog, ca bucataria turceasca este extrem de interesanta...

59 Comentariu

Am un public extraordinar!

O scurta si subiectiva relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversari a blogului meu....

80 Comentariu