Gastronomie cu Radu Popovici - Sectiunea: Observatorul Gastronomic

Observatorul gastronmic

Starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.

Cu cosnita la bacanie

M-a batut adesea gandul sa îmi deschid un magazin de delicatese, dar totul a ramas [...]

13 Comentarii

La gatit cu Vita Cook – partea 2

Piept de pui cu cartofi Asa cum am promis anterior, revin cu noutati despre Vita [...]

13 Comentarii

LIVE COOKING SHOW “Retetele lui Radu”

Va povesteam mai jos ca proiectele mele incep sa se urneasca (mai bine mai tarziu [...]

10 Comentarii

Carti culinare digitale si interactive

Ma tot laudam ca am demarat mai multe proiecte culinare. Probabil unii dintre dvs. erau [...]

24 Comentariu

La gatit cu Vita Cook – partea 1

Cum va spuneam acum cateva zile, am început o colaborare cu compania Singer Romania, urmand [...]

29 Comentariu

Omul care împute locul – partea 2

Între “Apollo 2” si nylon Se spune ca, daca motivele pentru care plangem sunt mereu [...]

21 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]

27 Comentariu

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de [...]

19 Comentarii

Surpriza! Surpriza!

Va amintiti articolele mele, cele în care am descris doua dintre produsele companiei Singer: mini-aspiratorul [...]

20 Comentariu

600 de articole

Oameni buni, vreau sa va anunt ca reteta de mai jos, cea de „Somon cu [...]

50 Comentariu

Am o jucarie noua!

Va spuneam acum ceva timp ca trebuie sa-mi cumpar un nou blender. Am tot neglijat [...]

37 Comentariu

Video-retete filmate în studioul meu

Acum ceva timp ma laudam cu noua mea bucatarie, amenajata ca sa functioneze si ca [...]

22 Comentariu

Omul care împute locul – partea 1

Cepsoara între „chives” si „chivas” Începe sa ma deranjeze tot mai mult o categorie de [...]

67 Comentariu

De-ale nutritiei: cateva vorbe despre grasimi

Cu alta ocazie v-am promis ca voi încerca sa ma informez putin asupra mecanismelor elementare [...]

26 Comentariu

(Ki-) Life is good!

Apucandu-ma eu de gatit asiaticeste, m-am lovit de urmatorul necaz: ingredientele se gasesc greu… si [...]

51 Comentariu

La „pieting”- partea 2: Piata Traian

Cunosc bine aceasta piata, unde am fost de zeci de ori. Nu este o piata [...]

27 Comentariu

La „pieting”

Partea 1: Piata Minis – Bucuresti Nu va mirati, pieting-ul este shopping-ul meu. Nu ma [...]

35 Comentariu

Un cadou neasteptat

Am avut ieri musafiri (am gatit pentru ei cateva ore în caldura aceea îngrozitoare) dar [...]

24 Comentariu

De-ale nutritiei: mai avem oare conditii sa ne hranim sanatos?

Nu am cunostinte de nutritie… înca. Spun „înca” fiindca am decis nu doar sa ma [...]

78 Comentariu

Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

Site-ul www.antena1.ro face o analiza scurta a blogurilor culinare pe care le considera a fi [...]

15 Comentarii

“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati [...]

10 Comentarii

Pe ecran cu ProTV

Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea [...]

8 Comentarii

La gatit cu Pro TV

Cum am mai spus de cateva ori, mi-am amenajat noua bucatarie ca pe un mic [...]

42 Comentariu

Wok-wok!

Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Multi dintre dvs. vor sa gateasca retetele asiatice [...]

20 Comentariu

“Saveur Faire” episodul 4: Bucatarie thailandeza (avanpremiera)

Maine este o zi plina pentru mine. Prezint al patrulea episod al seriei “Saveurs faire”, [...]

2 Comentarii

Beah!

La ce spuneti Beah!? Cred ca toti am mai facut asa cateodata, chiar daca doar [...]

119 Comentarii

Gulab jamun aromat cu teflon

Mai nou mi se întampla chestii ciudate. Ieri, de pilda, gateam gulab jamun, un fel [...]

23 Comentariu

Am bucatarie noua!

Ce poti face cu un subsol compus din trei incaperi, una de 16 mp si [...]

68 Comentariu

Moliile astea sunt tampite!

Sunt un pachet de nervi. Ştiu ca nu este bine sa scriu la nervi, caci [...]

43 Comentariu

Despre bucataria siciliana la “Biscuit”

Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de [...]

8 Comentarii

“Saveurs faire” – bucatarie siciliana

Asa cum v-am promis, revin cu amanunte legate de demonstratiile organizate de magazinul „Biscuit”. Seria [...]

15 Comentarii

Cum sa gatim la telefonul mobil

Oameni buni, ce va sa zica si progresul asta tehnologic. Acum cativa ani nici n-as [...]

11 Comentarii

Ultima masa

Ce ai manca la…ultima masa? Sunt curios. Iata motivul, singurul, pentru care scriu acest articol. [...]

118 Comentarii

Quod erat demonstratum

Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în [...]

24 Comentariu

Si am revenit la Siam

Siam, restaurant thailandez Str. Amiral Urseanu nr. 1, Bucuresti Unul dintre restaurantele care mi-a placut [...]

6 Comentarii

Doua carti “Gordon Bleu”!

Cordon Bleu … Gordon Bleu… Probabil multi ati citit prin meniurile restaurantelor noastre denumirea “Gordon [...]

32 Comentariu

Masa de Pasti

Ce pregatesc pentru masa de Pasti? Voi fi scurt, caci astazi am musafiri. La noi [...]

15 Comentarii

Sarbatori fericite tuturor!

Se apropie Sfintele Pasti si as vrea sa va re-aduc in atentie un scurt articol [...]

14 Comentarii

Lisabona – noua mea destinatie culinara

Oameni buni, tineti-mi pumnii! Între pusul acoperisului si zugravitul peretilor dau o fuga la Lisabona, [...]

10 Comentarii

O seara la Biscuit

Ce este Biscuit? Un magazin cochet si foarte bine situat, în plin centru al Bucurestiului, [...]

25 Comentariu

Un Tarot cu Adi Hadean

Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hadean a gatit, în cadrul unei [...]

4 Comentarii

Avansul – rambursabil sau nu?

Datorita blogului si emisiunilor TV am ajuns sa cunosc, virtual sau real, diferite persoane care [...]

78 Comentariu

Raman un autodidact

Saptamana trecuta am dat examenul final de absolvire a scolii de bucatari organizata de THR. [...]

52 Comentariu

Deliciul sultanului

Am spus de cateva ori aici, pe blog, ca bucataria turceasca este extrem de interesanta [...]

59 Comentariu

Am un public extraordinar!

O scurta si subiectiva relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversari a blogului meu. [...]

80 Comentariu