GUXT – Club de Explorari Culinare

Nu mai tin minte prea bine cum m-am simtit atunci cand am avut prima întalnire cu o fata. Cred însa ca la fel m-am simtit vineri 25 aprilie 2014 cand am deschis oficial, împreuna cu partenerul meu, Catalin Andrei, clubul GUXT. Ma simteam emotionat, nerabdator, parca îmi era teama ca vreun amanunt, uitat în ultima clipa, sa nu strice totul. Eram ca la un examen, dar unul care nu avea sa aduca, drept recompensa, vreo nota, fie ea si 10, ci ceva mult mai bun si mai frumos.
GUXT011 - GUXT – Club de Explorari Culinare 1 - Retetele lui Radu

Dupa cateva luni de „aventuri” în care ne-am luptat la propriu, mai întai cu piata imobiliara, apoi cu furnizorii si prestatorii de diverse servicii, în sfarsit deschisesem. Am facut acest lucru cu o luna întarziere, dar sunt multumit. Am reusit sa atingem pestee 90% din ceea ce ne-am dorit.
GUXT021 - GUXT – Club de Explorari Culinare 2 - Retetele lui Radu
GUXT031 - GUXT – Club de Explorari Culinare 3 - Retetele lui Radu
Dupa mine, locul arata bine, intim, placut, cald, interesant. Totul este nou-nout si imaculat, mult lemn masiv si piele, o combinatie de industrial cu elegant. În plus, vinurile sunt bine alese, iar mancarea bine gatita.
Oaspetii, la randul lor, sunt toti oameni de calitate, care m-au sustinut si încurajat cu prezenta lor la evenimentele organizate, în diverse locuri, de-a lungul ultimilor doi ani. Nu mai sunt clienti, mi-au devenit deja prieteni. Unii au venit din celalalt cap al Bucurestiului, altii din Ploiesti sau chiar din Brasov. Sper ca s-au simtit bine, ca au agreat locul, ca mancarea si bautura le-au fost pe plac. Îi astept cu drag sa revina, caci dupa 5 mai intram în ritmul normal de lucru.
GUXT041 - GUXT – Club de Explorari Culinare 4 - Retetele lui Radu
GUXT051 - GUXT – Club de Explorari Culinare 5 - Retetele lui Radu
Ma voi opri aici, caci am tot povestit despre acest proiect, ultima data chiar detaliind conceptul. Va invit sa va uitati la fotografii si promit sa va tin la curent cu tot ceea ce urmeaza sa se întample GUXT.
GUXT061 - GUXT – Club de Explorari Culinare 6 - Retetele lui Radu
GUXT071 - GUXT – Club de Explorari Culinare 7 - Retetele lui Radu
GUXT081 - GUXT – Club de Explorari Culinare 8 - Retetele lui Radu
GUXT091 - GUXT – Club de Explorari Culinare 9 - Retetele lui Radu
GUXT101 - GUXT – Club de Explorari Culinare 10 - Retetele lui Radu
GUXT111 - GUXT – Club de Explorari Culinare 11 - Retetele lui Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.