GUXT – Club de Explorări Culinare

Nu mai ţin minte prea bine cum m-am simţit atunci când am avut prima întâlnire cu o fată. Cred însă că la fel m-am simţit vineri 25 aprilie 2014 când am deschis oficial, împreună cu partenerul meu, Cătălin Andrei, clubul GUXT. Mă simţeam emoţionat, nerăbdător, parcă îmi era teamă ca vreun amănunt, uitat în ultima clipă, să nu strice totul. Eram ca la un examen, dar unul care nu avea să aducă, drept recompensă, vreo notă, fie ea şi 10, ci ceva mult mai bun şi mai frumos.


După câteva luni de „aventuri” în care ne-am luptat la propriu, mai întâi cu piaţa imobiliară, apoi cu furnizorii şi prestatorii de diverse servicii, în sfârşit deschisesem. Am făcut acest lucru cu o lună întârziere, dar sunt mulţumit. Am reuşit să atingem pestee 90% din ceea ce ne-am dorit.


După mine, locul arată bine, intim, plăcut, cald, interesant. Totul este nou-nouţ şi imaculat, mult lemn masiv şi piele, o combinaţie de industrial cu elegant. În plus, vinurile sunt bine alese, iar mâncarea bine gătită.
Oaspeţii, la rândul lor, sunt toţi oameni de calitate, care m-au susţinut şi încurajat cu prezenţa lor la evenimentele organizate, în diverse locuri, de-a lungul ultimilor doi ani. Nu mai sunt clienţi, mi-au devenit deja prieteni. Unii au venit din celălalt cap al Bucureştiului, alţii din Ploieşti sau chiar din Braşov. Sper că s-au simţit bine, că au agreat locul, că mâncarea şi băutura le-au fost pe plac. Îi aştept cu drag să revină, căci după 5 mai intrăm în ritmul normal de lucru.


Mă voi opri aici, căci am tot povestit despre acest proiect, ultima dată chiar detaliind conceptul. Vă invit să vă uitaţi la fotografii şi promit să vă ţin la curent cu tot ceea ce urmează să se întâmple GUXT.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.