GUXT va propune, la pranzul de duminica, mult sparanghel

Sparanghelul, numit si “leguma regilor”, este socotit de multi o delicatesa. Bucatarii rafinate, în special cea franceza, îl folosesc în multe preparate care pun în evidenta gustul sau delicat.
bannerSparanghel1 - GUXT va propune, la pranzul de duminica, mult sparanghel 1 - Retetele lui Radu
M-am gandit sa va invit, din nou, duminica 18 mai, orele 13:00, la o explorare culinara care sa evidentieze versatilitatea acestui aliment, modul în care se gateste si cai de a-l combina cu alte legume, cu sosuri si carne.

Meniul ales de Costel Clipescu si de mine cuprinde:

Oua posate cu sos olandez si sparanghel

Supa crema de sparanghel cu topping crocant

Pui cu sparanghel si sos Vélouté

Puteti îmbunatati experienta culinara cu vinuri din colectia noastra; voi face, altminteri, recomandarile de rigoare la fiecare preparat.

Va astept cu drag. Explorare placuta!


Citeste si articolul →   Jurnal milanez (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.