GUXT vă propune, la prânzul de duminică, mult sparanghel

Sparanghelul, numit şi „leguma regilor”, este socotit de mulţi o delicatesă. Bucătării rafinate, în special cea franceză, îl folosesc în multe preparate care pun în evidenţă gustul său delicat.

M-am gândit să vă invit, din nou, duminică 18 mai, orele 13:00, la o explorare culinară care să evidenţieze versatilitatea acestui aliment, modul în care se găteşte şi căi de a-l combina cu alte legume, cu sosuri şi carne.

Meniul ales de Costel Clipescu şi de mine cuprinde:

Ouă poşate cu sos olandez şi sparanghel

Supă cremă de sparanghel cu topping crocant

Pui cu sparanghel şi sos Vélouté

Puteţi îmbunătăţi experienţa culinară cu vinuri din colecţia noastră; voi face, altminteri, recomandările de rigoare la fiecare preparat.

Vă aştept cu drag. Explorare plăcută!


Citeste si articolul →   Paupiettes de peste cu sos hollandaise si sparanghel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.