Sparanghelul, numit şi “leguma regilor”, este socotit de mulţi o delicatesă. Bucătării rafinate, în special cea franceză, îl folosesc în multe preparate care pun în evidenţă gustul său delicat.

M-am gândit să vă invit, din nou, duminică 18 mai, orele 13:00, la o explorare culinară care să evidenţieze versatilitatea acestui aliment, modul în care se găteşte şi căi de a-l combina cu alte legume, cu sosuri şi carne.

Meniul ales de Costel Clipescu şi de mine cuprinde:

Ouă poşate cu sos olandez şi sparanghel

Supă cremă de sparanghel cu topping crocant

Pui cu sparanghel şi sos Vélouté

Puteţi îmbunătăţi experienţa culinară cu vinuri din colecţia noastră; voi face, altminteri, recomandările de rigoare la fiecare preparat.

Trebuie inteles faptul ca GUXT nu este un restaurant. Rezervarea în avans este absolut necesară. Alimentele si bauturile se cumpara special pentru fiecare eveniment, conform numarului de participanti care au facut rezervarea.
Cei care doresc să participe la eveniment vor achita în avans suma de 109 lei în contul companiei SAVOR EVENTS srl., nr. RO81INGB0000999904181899, deschis la ING Bank, CUI 26309027, cu menţiunea CHILE.
Menţionez că acest preţ acoperă doar mâncarea şi apa.

Mai multe detalii despre organizare puteti obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.

Vă aştept cu drag. Explorare plăcută!