În februarie blogul meu împlineşte 1 anişor de viaţă. Este în viaţă nu doar datorită muncii mele, ci şi a interesului vostru şi al timpului pe care l-aţi cheltuit vizitându-l. Anunţul de faţă se doreşte a fi doar o măsură a aprecierii şi respectului meu pentru voi.

Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, la restaurantul Ginger, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Am reţinut întregul restaurant între orele 13 – 17, adică circa 50 de locuri. Managementul restaurantului m-a sprijinit şi a conceput un meniu special, din 3 feluri de mâncare deosebite, la preţul total de 45 de lei. Este o ofertă îmbietoare nu doar datorită preţului, ci şi calităţilor personalului din bucătărie. Veţi avea o surpriză plăcută.
Sunteţi liberi să alegeţi această ofertă, sau orice altceva din meniu; mai mult, nu vă sileşte nimeni să consumaţi ceva anume, puteţi să vă mulţumiţi doar cu un pahar de apă. Restaurantul este extrem de bine dotat atât pe parte solidă, cât şi lichidă, aşa că veţi avea de unde alege.

Ştiu că este Sfântul Valentin şi nu doresc să vă stric planurile. Puteţi veni singur sau cu perechea, cu copiii sau prietenii, oricum vă simţiţi bine. Vă puteţi aranja la mese în modul dorit de dvs. câte doi, câte 4, sau în grupuri mai mari.

Cei care doresc pot vizita pivniţa de vinuri, unică printre restaurantele româneşti, şi bucătăria profesională, exemplară ca dotări şi igienă.

Vă aştept cu nerăbdare. Vom sta de vorbă, vom bea un pahar de vin împreună, vom face planuri, vom discuta ceea ce ne interesează pe toţi şi vom degusta bunătăţile oferite de restaurant. Mi-ar face mare plăcere să ne cunoaştem.

Iata si meniul:
Trandafiri de roastbeef pe blinii de cartofi, branzeturi trufate cu asortiment de salate si nuca

Rulouri din piept de pui cu branzeturi si rosii uscate, orez Basmati si sos de unt cu ceapa confiata

Mousse de ciocolata alba cu nuca de cocos, prune de California si sos de ciocolata amaruie cu fructe de padure

Cei interesaţi sunt rugaţi să-şi confirme participarea, pe adresa mea de e-mail (radu.popovici arond reteteleluiradu.ro), cel mai târziu până pe data de 8 februarie 2010.

Noutati despre acest eveniment aici.