Intrebari-Raspunsuri

M-am gandit ca aceasta pagina ar putea fi utila. Nu sunt vreun mare specialist, dar stiu unele lucruri si as putea fi de oarecare ajutor.

Să nu-mi cereti rețete cu dedicație. Mi se cer zeci de rețete, traduceri și sfaturi în fiecare lună. Atât în scris, pe blog și pe mailul personal, cât și la telefon. Cine face o astfel de cerere trebuie să știe că nu este singurul cu astfel de pretenții. Nu am timp să acopăr aceste cereri și nici nu vreau s-o fac. Cine are nevoie de rețete, să și le caute singur(ă). Aici, pe blog, sau oriunde altundeva.

Cereti informații, nu rețete. Sprijin din tot sufletul pe cei care doresc sa se educe si isi cauta surse de inspiratie. Ofer deci, cu plăcere, informații despre cum să gătiți mai corect și mai variat: despre tehnologie culinară, despre ingrediente, despre ustensile. Atât cât mă pricep și în măsura timpului disponibil.

Nu ma intrebati ceea ce ati putea gasi si singuri cu o simpla cautare pe Google, in 2 minute, pe site-uri in limba romana. Ii inteleg pe cei care nu stiu limbi straine, dar nu si pe cei care, in loc sa cheltuie 2 minute din timpul lor, ma pun pe mine la treaba.