Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate „La Mansarda”, in superba cladire din str. Paris nr. 7A, unde se afla sediul din Bucuresti al companiei Halewood Romania.
Va anunt, deci, ca joi, 16 mai 2013, la orele 19:00, vi se ofera la cina o serie de preparate culinare avand ca punct central branzeturile. Le veti putea degusta in sosuri, umpluturi, garnituri, topping-uri etc. alaturi de alte alimente si vinuri de buna calitate.


Cina cu tema „Branza in bucate” va propune urmatorul meniu, pe care il voi gati, din nou, alaturi de Costel Clipescu.:
Bulete de cartofi cu branza
Mini tarte cu ceapa caramelizata si 3 feluri de branza
Rulada de pui cu branza si spanac
Muschiulet de porc cu sos Castello Blue si ciupercute
Tort de lamaie cu mascarpone

Bucatele vor fi insotite de o selectie de vinuri albe si rose de la Halewood Romania si de multe povesti culinare captivante.

Dupa cum puteti observa, de acum inainte evenimentele se vor desfasura joia, ca cei ce doresc sa petreaza sfarsitul de saptamana in afara Bucurestiului sa poata avea ocazia de a participa si la cinele de „La Mansarda”.

Inscrierile la eveniment se fac, ca de obicei, achitand in avans costul evenimentului, adica 99 lei/persoana, acest pret acoperind mancarea, bautura (in limita stocului oferit de Halewood Romania) si serviciile, in contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu mentiunea „BRANZA”.

Evenimentul din 16 mai 2013 se bucura de colaborarea cu prestigioase companii din domeniul gastro, care vor pune la dispozitia dvs. produse de foarte buna calitate: Halewood pentru vinuri, Delaco pentru branzeturi, Romsuintest Peris pentru carnea de porc, Agricola Bacau pentru pui.