A mai trecut un an şi vreau să urez toate cele bune cititorilor acestui blog. Sper ca anul viitor să vă pot oferi informaţii folositoare şi reţete captivante, astfel ca gătitul să ne fie mai uşor şi mai plăcut.

În afară de acest blog, mai am şi alte câteva planuri pentru anul ce vine.
În ianuarie voi începe să urmez o şcoală de formatori profesionali, şi voi obţine o diplomă care să-mi permită, pe o bază legală, dezvoltarea activităţii mele de profesorat în domeniul culinar.

Voi intensifica seria filmărilor în studioul meu, orientându-mă spre acele reţete care folosesc ingrediente mai neobişnuite şi care aduc elemente inedite, adică reţete ce pot fi înţelese mai uşor privindu-le, decât citindu-le.

Voi continua, de asemenea, munca la cele trei cărţi pe care le-am început, una de tehnologie culinară, o enciclopedie de gastronomie asiatică şi o carte despre bucătăria chinezească. Este adevărat că în acest moment piaţa nu pare să încurajeze astfel de iniţiative, dar eu sunt o persoană optimistă.

La mulţi ani şi inspiraţie maximă la gătit!