La multi ani, 2011!

A mai trecut un an si vreau sa urez toate cele bune cititorilor acestui blog. Sper ca anul viitor sa va pot oferi informatii folositoare si retete captivante, astfel ca gatitul sa ne fie mai usor si mai placut.

În afara de acest blog, mai am si alte cateva planuri pentru anul ce vine.
În ianuarie voi începe sa urmez o scoala de formatori profesionali, si voi obtine o diploma care sa-mi permita, pe o baza legala, dezvoltarea activitatii mele de profesorat în domeniul culinar.

Voi intensifica seria filmarilor în studioul meu, orientandu-ma spre acele retete care folosesc ingrediente mai neobisnuite si care aduc elemente inedite, adica retete ce pot fi întelese mai usor privindu-le, decat citindu-le.

Voi continua, de asemenea, munca la cele trei carti pe care le-am început, una de tehnologie culinara, o enciclopedie de gastronomie asiatica si o carte despre bucataria chinezeasca. Este adevarat ca în acest moment piata nu pare sa încurajeze astfel de initiative, dar eu sunt o persoana optimista.

La multi ani si inspiratie maxima la gatit!


Citeste si articolul →   Rasfatul de week-end

  1. Catalina spune:

    Mult succes cu proiectele dumneavoastra. Am inceput sa urmaresc acest blog acum cateva zile si sunt foarte incantata.

    Eu sunt columbiana, dar sunt foarte indragostita de mancare romaneasca.
    De impacate aici nu gasesc produsele pentru a pregatit mancare columbiana cum sunt: yuca, platano, papa criolla, panela, etc.

    Feliz y prospero ano nuevo!

    • Radu Popovici spune:

      @Catalina: Muchas gracias! Ma bucur ca mai este cineva incantat de blog, in afara de mine. 🙂 Aveti dreptate, avem mancare buna, merita sa fie iubita, dar stam prost cu ingredientele straine.

  2. Elena Toma spune:

    Anul 2011 sa fie cel putin asa cum ti-ai propus! Pe langa sanatate, ca sa poti atinge tintele propuse, multe bucurii si realizari, comentatori atenti si subiecte care sa te mentina in top, asa cum ne-ai obisnuit. De-abia astept sa ma delectez cu retetele pe care o sa le propui!

  3. Pantea Mircea spune:

    Îti urez ca anul care a început sa fie la fel de bogat ca aromele si la fel de placut ca textura mistretului cu care ne-ai delectat.

    • Radu Popovici spune:

      @Mircea: Multumesc. Ma bucur ca ti-a placut masa, desi cred ca mistretul a fost de alta parere. 🙂 La multi ani! Poate ne intalnim curand in Bucuresti.

  4. cristi-j spune:

    sper ca ai avut sarbatori frumoase pline de bucurii . iti doresc un 2011 fericit si sa-ti iasa tot ce-ti propui ! in primul rand sper sa-ti pastrezi pasiunea si puterea de munca . la multi ani !

    • Radu Popovici spune:

      @cristi-j: Multumesc mult pentru urari si ma bucur ca ai revenit printre “comentatori”. 🙂 La multi ani si sper sa iti iasa bine toate proiectele; sa fii sanatos si sa nu ai ocazia sa simti lipsa banilor! 😀

  5. mitinita spune:

    Un an nou fericit,plin de impliniri si reusite.Succes in toate planurile pe care le aveti!
    Mare dreptate cu retetele chinezesti,am vazut si eu de cate ori postez o reteta nu am multe comentarii,dar la o tocana se saliveaza pe keyboard.Asa ca la noi mai dureaza putin,dar sunt multi amatori si cineva trebuie sa sparga gheata!
    La Multi Ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.