La mulţi ani, 2011!

A mai trecut un an şi vreau să urez toate cele bune cititorilor acestui blog. Sper ca anul viitor să vă pot oferi informaţii folositoare şi reţete captivante, astfel ca gătitul să ne fie mai uşor şi mai plăcut.

În afară de acest blog, mai am şi alte câteva planuri pentru anul ce vine.
În ianuarie voi începe să urmez o şcoală de formatori profesionali, şi voi obţine o diplomă care să-mi permită, pe o bază legală, dezvoltarea activităţii mele de profesorat în domeniul culinar.

Voi intensifica seria filmărilor în studioul meu, orientându-mă spre acele reţete care folosesc ingrediente mai neobişnuite şi care aduc elemente inedite, adică reţete ce pot fi înţelese mai uşor privindu-le, decât citindu-le.

Voi continua, de asemenea, munca la cele trei cărţi pe care le-am început, una de tehnologie culinară, o enciclopedie de gastronomie asiatică şi o carte despre bucătăria chinezească. Este adevărat că în acest moment piaţa nu pare să încurajeze astfel de iniţiative, dar eu sunt o persoană optimistă.

La mulţi ani şi inspiraţie maximă la gătit!


Citeste si articolul →   A fost "Mangez-vous français?"

  1. Catalina spune:

    Mult succes cu proiectele dumneavoastra. Am inceput sa urmaresc acest blog acum cateva zile si sunt foarte incantata.

    Eu sunt columbiana, dar sunt foarte indragostita de mancare romaneasca.
    De impacate aici nu gasesc produsele pentru a pregatit mancare columbiana cum sunt: yuca, platano, papa criolla, panela, etc.

    Feliz y prospero ano nuevo!

    • Radu Popovici spune:

      @Catalina: Muchas gracias! Ma bucur ca mai este cineva incantat de blog, in afara de mine. 🙂 Aveti dreptate, avem mancare buna, merita sa fie iubita, dar stam prost cu ingredientele straine.

  2. Elena Toma spune:

    Anul 2011 sa fie cel putin asa cum ti-ai propus! Pe langa sanatate, ca sa poti atinge tintele propuse, multe bucurii si realizari, comentatori atenti si subiecte care sa te mentina in top, asa cum ne-ai obisnuit. De-abia astept sa ma delectez cu retetele pe care o sa le propui!

  3. Pantea Mircea spune:

    Îţi urez ca anul care a început să fie la fel de bogat ca aromele şi la fel de plăcut ca textura mistreţului cu care ne-ai delectat.

    • Radu Popovici spune:

      @Mircea: Multumesc. Ma bucur ca ti-a placut masa, desi cred ca mistretul a fost de alta parere. 🙂 La multi ani! Poate ne intalnim curand in Bucuresti.

  4. cristi-j spune:

    sper ca ai avut sarbatori frumoase pline de bucurii . iti doresc un 2011 fericit si sa-ti iasa tot ce-ti propui ! in primul rand sper sa-ti pastrezi pasiunea si puterea de munca . la multi ani !

    • Radu Popovici spune:

      @cristi-j: Multumesc mult pentru urari si ma bucur ca ai revenit printre „comentatori”. 🙂 La multi ani si sper sa iti iasa bine toate proiectele; sa fii sanatos si sa nu ai ocazia sa simti lipsa banilor! 😀

  5. mitinita spune:

    Un an nou fericit,plin de impliniri si reusite.Succes in toate planurile pe care le aveti!
    Mare dreptate cu retetele chinezesti,am vazut si eu de cate ori postez o reteta nu am multe comentarii,dar la o tocana se saliveaza pe keyboard.Asa ca la noi mai dureaza putin,dar sunt multi amatori si cineva trebuie sa sparga gheata!
    La Multi Ani!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.