Lisabona – noua mea destinatie culinara

Oameni buni, tineti-mi pumnii! Între pusul acoperisului si zugravitul peretilor dau o fuga la Lisabona, într-o mini-vacanta de doar o saptamana, loc de unde sper sa ma întorc cu multe impresii, fotografii si informatii culinare. Chiar acum sunt pe drum, catre capitala Portugaliei.
Daca în zilele urmatoare voi raspunde mai greu la comentarii, sau voi posta un nou articol cu întarziere, ceea ce în conditii normale nu as face, sper sa fiu scuzat, caci voi avea motive întemeiate.
Ma întorc repede, cu, sper eu, un “bagaj” culinar cat mai interesant.

Citeste si articolul →   Alimente si preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala - Mi-as fi dorit sa o fi scris eu

10 comentarii pe “Lisabona – noua mea destinatie culinara

  1. nwradu spune:

    O sugestie: la 15 minute de Lisabona este Sintra, un fel de Sinaia + Poiana Brasov, statiune de munte. La 15 minute in cealalta directie, Estoril si Cascais, statiuni la ocean.

    In Cascais am mancat tot felul de chestii bizare la ultimul etaj al unui mall de acolo… am scris si pe blog de statiunile astea.

    • Radu Popovici spune:

      @nwradu: Cele trei figureaza in planul nostru, sa vedem daca chiar avem timp pentru toate. Oricum, Sintra este obligatorie si o vom vizita negresit.

  2. oq spune:

    Vacanta placuta! Portugalia este minunata. De incercat bolihnos da bacalhau (cred ca asa se scrie…chiftelute de peste), vinul alb (mie mi-a placut mai mult decat cel rosu), aperitivele cu branza proaspata si caracatita :). asteptam impresii si “inspiratii culinare”

    • Radu Popovici spune:

      @oq: Multumesc pentru sfaturi. Abia ne-am cazat, in Alfama, intr-un apartament deosebit de cochet si de bine organizat. Ib prima seara am mancat bacalhau a la Monho si arroz con mariscos, la un mic restaurant langa catedrala Se. Restaurantul se numeste tasca da Se. Nimic deosebit ca mancare, voi reveni cu amanunte.

    • Radu Popovici spune:

      @maria: voi face tot ce pot. Este greu, caci vrem sa fim si turisti obisnuiti, si sa facem si turism culinar. Sa vedem cum se impaca amandoua tendintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.