Mancare de casa, pentru masa de Craciun

Acusica vine luna decembrie. Am o veste rea, una buna si una si mai buna. Vestea rea este ca vine cu zapada si frig, ambele chestii fiind neplacute intr-un oras mare, in care circula sute de mii de masini si milioane de pietoni. Vestea buna este ca, pe langa zapada si frig, vin sarbatorile; mi-e cam sila de toata tevatura marketingo-comerciala desfasurata de media, in special de televizioni, dar, facand abstractie de ea, chiar putem petrece cateva zile placute.
Confit de rata cu varza rosie si cartofi Duchesse
Vestea si mai buna este GUXT si-a propus sa va scape de oboseala si alergatura necesare prepararii mesei festive de Craciun. Lasati-ne pe mine si Costel Clipescu sa facem pentru dvs. ceea ce stim cel mai bine: bucate delicioase.

Alegeti din lista de mai jos, cuprinzand preparate romanesti traditionale, alaturi de cateva delicatese internationale, ceea ce va place.

Salata de boeuf (cu carne de pui) – 35 lei/kg
Piftie de porc – 38 lei/kg
Piftie de curcan – 45 lei/kg
Rillette (pateu frantuzesc de carne) de rata sau gasca – 90 lei/kg
Mousse din ficatei de pui – 47 lei/kg
Jumari de porc – 49 lei/kg
Carnati proaspeti picanti de oaie – 42 lei/kg
Carnati proaspeti picanti de porc, in stil Chorizo – 40 lei/kg
Carnati proaspeti de porc – 38 lei/kg
Confit de pulpe de rata (in grasime proprie, stil garnita) – 80 lei/4 pulpe
Sarmale de porc – 2 lei/bucata
Sarmale de gasca – 2,5 lei/bucata
Tarta cu mere rasturnata (stil Tatin) – 75 lei/bucata (cca. 1,7 kg)
Tort de ciocolata cu crema ganache – 65 lei/bucata (cca. 1 kg)
Placinta cu branza – 45 lei/kg

Citeste si articolul →   Am o jucarie noua!

Comanda minima este de 200 lei.
Ultima comanda: 18 decembrie 2014, orele 22:00.
Preparatele se ridica in zilele de 23 si 24 decembrie, intre orele 10:00 – 18:00, de la sediul GUXT: str. Dimitrie Racovita nr. 37, sector 2, Bucuresti.

Summary
Mancare de casa, pentru masa de Craciun
Article Name
Mancare de casa, pentru masa de Craciun
Description
GUXT si-a propus sa va scape de oboseala si alergatura necesare prepararii mesei festive de Craciun. Lasati-ne pe mine si Costel Clipescu sa facem pentru dvs. ceea ce stim cel mai bine: bucate delicioase.
Author

8 comentarii pe “Mancare de casa, pentru masa de Craciun

  1. Costi spune:

    Multumesc pentru raspuns, spuneti-mi va rog care este procedura de comanda? Telefonic? Email? Trebuie sa achit un avans ? Deja mi-am facut planul de comanda si zilele acestea vreau sa o plasez,foarte ferm si foarte sigur.
    Toate cele bune

    • Radu Popovici spune:

      @Costi: Telefon sau email, la alegere; as zice mai bine telefonic, fiindca putem comunica mai rapid si mai in detaliu.
      Costul comenzii se achita in avans.

  2. Costi spune:

    Intrebare legata de comanda pentru masa de Craciun, se poate comanda in fractie de sute de grame? De exemplu, pe langa altele as comanda si mousse din ficatei, dar nu 1 kg, doar 500 de grame, nu as comanda cu suta de grame pentru ca este destul de penibil, dar pe langa altele care le voi comanda, as vrea sa comand cat sunt sigur ca vom manca, am inceput sa constientizez ca nu e bine sa aruncam mancarea, presupune destule resurse si efort
    Multumesc

    • Radu Popovici spune:

      @Costi: Sigur, la mousse de ficatei si la rillette se pot comanda si 500g, dar nu mai putin.
      As sugera sa va hotarati cat mai repede, comenzile au inceput sa vina si avem o capacitate limitata ca numar de oameni, spatii de lucru si de depozitare etc.

  3. Laura Pricop spune:

    Radu o sa ai si de la mine o comanda. Iti spun de pe acum ce: sarmale de gasca, rillette si confit de rata, adica specialitatile. cu restul ma mai descurc singura. O sa iau si pentru mama asa ca ma sfatuiesc cu ea si revin cu o comanda ferma.
    Buna idee! Anul trecut nu am fost pe faza din pacate dar acum nu mai scap ocazia.

  4. Petras spune:

    Promit sa iau in considerare oferta care pare foarte buna, nu neaparat pentru inlocuirea completa a mesei de Craciun cat pentru completarea ei cu cateva delicatese pe care singura nu m-as incumeta sa le prepar. Ne auzim in decembrie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.