Mâncare de casă pentru Paşti!

Anul trecut, de Crăciun, am iniţiat proiectul “Gătit în casă, adus acasă”, livrând preparate tradiţionale româneşti şi din bucătăria europeană. De data aceasta, vă propun acelaşi proiect, dar conceput pentru masa de Paşti.
bannerPasti11 - Mâncare de casă pentru Paşti! 1 - Retetele lui Radu
Ştiu că mulţi dintre dvs. apreciaţi mâncarea bună şi vă doriţi o masă de Paşti tradiţională, cu bucate gustoase pe masă, dar sunteţi prea ocupaţi, prea obosiţi, sau nu îndeajuns de îndemânatici pentru a găti totul singuri.
Vă pun la dispoziţie timpul, talentul, munca şi experienta mea şi a excelentului bucătar Costel Clipescu, oferindu-vă şansa de a comanda preparate culinare traditionale, pline de savoare, din ingrediente selecţionate cu grijă, gătite în casă şi livrate acasă.

Mielul face din masa de Paşti ceva cu adevărat special, dincolo de semnificaţiile sale simbolice, prin faptul că este un aliment relativ greu de găsit la calitatea pe care ne-am dorit-o. Nu am vrut nici să apelăm la importuri din Noua Zeelandă, de excelentă calitate, dar la preţuri foarte mari; am rezolvat problema lucrând cu o fermă specializată. Acest lucru impune însă şi unele restricţii, aşa că de data aceasta, spre deosebire de Crăciun unde am primit comenzi până cu o zi înainte de livrare, termenul trebuie să fie mult mai strâns: ultima zi pentru comenzi este 13 aprilie 2014.
Dacă aveţi nelămuriri în ce priveşte cantităţile pe care să le comandaţi, sau ambalajele în care vă vor parveni preparatele, nu ezitaţi să mă contactaţi pe e-mail sau telefonic.
Iata oferta:
Oua roşii – 2 lei/buc. (minim 10 oua)
Drob de miel – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
Drob de pui – 58 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
Ciorbă de miel – 70 lei/4 porţii
Pulpă de miel la cuptor – 75 lei/kg (o pulpa gatita are cca. 1,5 kg)
Stufat de miel – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1 kg)
Stufat de pui – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1 kg)
Raţă întreagă la cuptor – 60 lei/kg (o rata gatita are cca. 1,5 kg)
Placintă cu spanac şi brânză – 52 lei/kg (recipientul in care este livrata contine cca. 1,5 kg)
Placintă cu branză şi stafide – 52 lei/kg (recipientul in care este livrata contine cca. 1,5 kg)
Tort de ciocolată – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
După cum vedeţi, există variante şi pentru cei care, din diverse motive, nu mănâncă miel: pui şi raţă.
Ca să recapitulez:
Se accepta comenzi pana in data de 13 aprilie 2013, orele 22:00. Comanda minimă trebuie să fie de 200 lei. Mâncarea se livreaza la domiciliul dvs. in datele de 18 si 19 aprilie 2014. Comenzile se fac prin e-mail la adresa radu.popovici[around]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.
Produsele se livreaza în recipiente sau tăvi de unică folosinţă, pentru a asigura cele mai bune condiţii de de igienă şi transport. Asigurăm transportul în Bucuresti, indiferent de zonă (taxa de transport 10 lei), si in localitatile limitrofe, in limita a maxim 10 km de la şoseaua de centură, în Corbeanca, Pipera, Voluntari, Otopeni, Măgurele, Bragadiru, Pantelimon (taxa de transport 20 lei). Pentru că în jurul Bucurestiului s-au dezvoltat şi zone rezidentiale, care au adresă poştală de Bucureşti, dar ca distanţă faţă de centrul orasului sunt similare cu localitatile limitrofe, voi aplica şi acestora taxa de transport de 20 lei.
Comanda dvs. va fi confirmată telefonic după primirea ei, aşa că sunteţi rugaţi să indicaţi în mail un număr de telefon.
Costul comenzii se achita in avans, pentru Radu Popovici, in contul RO72RZBR0000060007711179, la Raiffeisen Bank, agenţia Delea Veche, cu mentiunea PASTI.


3 comentarii pe “Mâncare de casă pentru Paşti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.