Mancare de casa pentru Pasti!

Anul trecut, de Craciun, am initiat proiectul “Gatit în casa, adus acasa”, livrand preparate traditionale romanesti si din bucataria europeana. De data aceasta, va propun acelasi proiect, dar conceput pentru masa de Pasti.
bannerPasti11 - Mancare de casa pentru Pasti! 1 - Retetele lui Radu
Ştiu ca multi dintre dvs. apreciati mancarea buna si va doriti o masa de Pasti traditionala, cu bucate gustoase pe masa, dar sunteti prea ocupati, prea obositi, sau nu îndeajuns de îndemanatici pentru a gati totul singuri.
Va pun la dispozitie timpul, talentul, munca si experienta mea si a excelentului bucatar Costel Clipescu, oferindu-va sansa de a comanda preparate culinare traditionale, pline de savoare, din ingrediente selectionate cu grija, gatite în casa si livrate acasa.

Mielul face din masa de Pasti ceva cu adevarat special, dincolo de semnificatiile sale simbolice, prin faptul ca este un aliment relativ greu de gasit la calitatea pe care ne-am dorit-o. Nu am vrut nici sa apelam la importuri din Noua Zeelanda, de excelenta calitate, dar la preturi foarte mari; am rezolvat problema lucrand cu o ferma specializata. Acest lucru impune însa si unele restrictii, asa ca de data aceasta, spre deosebire de Craciun unde am primit comenzi pana cu o zi înainte de livrare, termenul trebuie sa fie mult mai strans: ultima zi pentru comenzi este 13 aprilie 2014.
Daca aveti nelamuriri în ce priveste cantitatile pe care sa le comandati, sau ambalajele în care va vor parveni preparatele, nu ezitati sa ma contactati pe e-mail sau telefonic.
Iata oferta:
Oua rosii – 2 lei/buc. (minim 10 oua)
Drob de miel – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
Drob de pui – 58 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
Ciorba de miel – 70 lei/4 portii
Pulpa de miel la cuptor – 75 lei/kg (o pulpa gatita are cca. 1,5 kg)
Stufat de miel – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1 kg)
Stufat de pui – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1 kg)
Rata întreaga la cuptor – 60 lei/kg (o rata gatita are cca. 1,5 kg)
Placinta cu spanac si branza – 52 lei/kg (recipientul in care este livrata contine cca. 1,5 kg)
Placinta cu branza si stafide – 52 lei/kg (recipientul in care este livrata contine cca. 1,5 kg)
Tort de ciocolata – 65 lei/kg (recipientul in care este livrat contine cca. 1,5 kg)
Dupa cum vedeti, exista variante si pentru cei care, din diverse motive, nu mananca miel: pui si rata.
Ca sa recapitulez:
Se accepta comenzi pana in data de 13 aprilie 2013, orele 22:00. Comanda minima trebuie sa fie de 200 lei. Mancarea se livreaza la domiciliul dvs. in datele de 18 si 19 aprilie 2014. Comenzile se fac prin e-mail la adresa radu.popovici[around]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.
Produsele se livreaza în recipiente sau tavi de unica folosinta, pentru a asigura cele mai bune conditii de de igiena si transport. Asiguram transportul în Bucuresti, indiferent de zona (taxa de transport 10 lei), si in localitatile limitrofe, in limita a maxim 10 km de la soseaua de centura, în Corbeanca, Pipera, Voluntari, Otopeni, Magurele, Bragadiru, Pantelimon (taxa de transport 20 lei). Pentru ca în jurul Bucurestiului s-au dezvoltat si zone rezidentiale, care au adresa postala de Bucuresti, dar ca distanta fata de centrul orasului sunt similare cu localitatile limitrofe, voi aplica si acestora taxa de transport de 20 lei.
Comanda dvs. va fi confirmata telefonic dupa primirea ei, asa ca sunteti rugati sa indicati în mail un numar de telefon.
Costul comenzii se achita in avans, pentru Radu Popovici, in contul RO72RZBR0000060007711179, la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, cu mentiunea PASTI.

3 comentarii pe “Mancare de casa pentru Pasti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.