„Marea Grătăreală” – martie 2012

Iată că a trecut şi primul eveniment „Marea Grătăreală”. Am vrut să organizez ceva acccesibil multora, fără să iau în calcul un eventual profit. A ieşit bine, deşi am avut atât de mult de muncă încât nu am putut interacţiona, aşa cum mi-aş fi dorit, cu toţi participanţii.


În urma analizei făcute împreună cu partenerul meu, am ajuns însă la concluzia că profitul nu numai că nu a existat, dar am avut şi pierderi. Cheltuielile legate de transport, ustensile, alimente, băuturi, combustibili (lemne, electricitate şi gaze), apă, telefoane, detergenţi, personal implicat etc. au depăşit încasările. De asemenea, analiza a relevat că suma minimă pentru ca acest eveniment să poată funcţiona este de 200 euro pentru fiecare cuplu.
Tot în urma analizei şi a impresiilor culese de la participanţi am modificat puţin şi structura evenimentului, sporind partea de interactivitate şi de informaţii culinare oferite participanţilor, ca şi implicarea lor la gătit, pentru cei care doresc acest lucru.
În concluzie, nu am altă soluţie decât fie să opresc acest eveniment, fie să vă cer să plătiţi noul preţ, oferind însă mai multă interactivitate.
Program:
Data de desfăşurare: între 9-11 martie 2012.
Cazare: camere cu paturi duble, cu baie separată, dotate cu încălzire, apă caldă, internet, televizor etc.
Orar:
Vineri, 9 martie 2012
Sosirea la pensiunea „Mara”, oricând doriţi dvs., după ora 12:00. Cină la ora 21:00.
Sâmbătă, 10 martie 2012
9:00-11:00 – mic dejun
15:00-16:00 – prezentare şi degustare de dulce-de-iute, alături de o mică gustare
19:00 – prezentare (istorie şi preparare împreună cu oaspeţii) a sosurilor nuoc cham, unt compozit şi sos pentru satay
19:30 – „Marea Grătăreala” la un foc de tabara
Duminică, 11 martie 2012
9:30-11:30 – mic dejun
Meniu
Vineri
– cină la ora 21:00
salată de cuscus cu legume
tocurry (variantă personală de tocană de vită, condimentată şi aromată)
murături de casă
tarta Tatin
pâine
cafea
ceai
apa
Sâmbătă
– mic dejun la ora 9:00
ouă
unt
miere
gem si dulceata de casă
brânză
caşcaval
mezeluri
pâine
cafea
ceai
apa
– prezentare şi degustare de „dulce-de-iute” şi „arde-iute”
pui marinat si prajit
mozzarella de casă
cartofi cu rozmarin
pâine
apa
– cina (Marea Grătăreală) la ora 19:00
bruschetta
frigarui de pui cu sos de arahide, sos nuoc cham şi dulce-de-iute
porc glazurat cu 3 sosuri de unt compozit, diferit aromatizate
frigărui de fructe cu sos de smântână
pâine
vin fiert
apa
cafea
ceai
Duminică
– mic dejun la ora 9:30
ouă
unt
miere
gem si dulceata de casă
brânză
caşcaval
mezeluri
pâine
cafea
ceai
apa
În afară de băuturile trecute în meniu, incluse în ofertă, puteţi cumpăra vinul casei, alb şi roşu sec, la preţul de 10 lei/litru, coniac de casă la preţul de 50 lei/litru, palincă de casă la 30 lei/litru. Bineînţeles, nu vă împiedică nimeni să veniţi cu băutura proprie.
Cost: 200 euro/cuplu.
Înscriere:
Înscrierea presupune achitarea a 50% din costul evenimentului, direct în euro sau în lei, la cursul oficial din ziua efectuării plăţii. Această sumă este nerambursabilă; trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, încălzire, transport, consumabile diverse, angajare personal etc.
Cei care doresc să se înscrie sunt rugaţi să mă contacteze pe adresa de e-mail: radu56p[arond]yahoo.com, pentru a primi toate detaliile necesare.


12 comentarii pe “„Marea Grătăreală” – martie 2012

    • Radu Popovici spune:

      @Viviana: Asa este. Am avut atat de mult de munca incat nu prea am avut timp sa stau cu voi. Mi-as fi dorit sa gatim mai mult impreuna si sa avem mai mult timp de povesti. De aceea am si modificat programul.

  1. simina spune:

    Radu, nu-ti face probleme legate de pret. Mie mi se pare absolut decent. Pana la urma este vorba despre doua nopti de cazare si de multa mancare.
    Mi-as dori sa vin, dar sunt plecata din tara in acea perioada. Sper sa prind gratareala din aprilie. Iti tin pumnii!

    • Radu Popovici spune:

      @bubulina: Exista in apropiere o salina destul de spectaculoasa, manastirea Crasna merita si ea sa fie vazuta, mai sunt pastravarii, stane… Nici eu nu stiu zona foarte bine, dar ma pot informa la partenerii mei.

  2. bubulina spune:

    Radu, iti urmaresc de multa vreme blogul, iar evenimentul asta pare ca a legat oamenii, iar ceea ce am vazut in farfurii mi s-a parut delicios. Mi-a parut rau ca nu am indraznit sa ma inscriu la prima tura, dar pentru martie deja am vorbit cu sotul si venim, mai ales ca nu cred ca vor mai fi sperieturi din partea vremii si a televiziunilor.
    De multa vreme vreau sa te vad in actiune, pe viu.

  3. costas spune:

    salutari si multe succese …. daca am inteles bine se va tine in Martie… ti-a scapat o mica greseala in textul de mai sus …din viteza probabil…

    „Program:
    Data de desfăşurare: între 2-4 februarie 2012.”

    bafta multa in continuare

  4. Ducky spune:

    Ok, am inteles. Adevarul e ca parea de-a dreptul chilipir ce ai facut tu acolo saptamina trecuta, pacat ca nu ne-am mobilizat sa venim la varianta ieftina 🙂 Dar te inteleg si, dupa pozele pe care le-ai postat, imi dau seama ca a fost un volum mare de munca. Probabil ca spre sfirsitul saptaminii viram si noi banii pentru gratareala din martie.
    ps- Imi place partea cu interactivitatea, pina la urma nu venim numai ca sa mincam, ci ca sa stam de vorba cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.