Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013

Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul companiei CampingGrill.ro, va voi oferi povesti culinare si bucate gustoase, gatite pe gratarele Ascona 570MX. Numarul de locuri este limitat la doar 16, iar pretul este de 99 lei/persoana, acesta incluzand mancarea, bautura si serviciile.
SundayGrillingMai2013 - Meniu international la "Sunday Grilling" - 19 mai 2013 1 - Retetele lui Radu

La acest eveniment colaborez si cu Halewood Romania, Delaco, Romsuintest Peris si Agricola Bacau, companii de renume, care va puna la dispozitie produse de excelenta calitate: vinuri, branzeturi, carne de porc si pui. Meniul cuprinde preparate alese astfel ca sa puna in valoare versatilitatea gratarelor Ascona 570MX, delectandu-va in acelasi timp cu gusturi si arome care va vor surpinde placut.
Zucchini la gratar cu branza de oaie, usturoi si ierburi aromate
Pulpa de porc cu cartofi si rozmarin
Pui aplatizat, cu unt compozit si salata cu miez de lapte
Desert surpriza cu fructe
Vinurile care insotesc aceste bucate vor fi oferite de Halewood Romania si voi reveni cat de curand cu detalii despre ele. De asemenea, este posibil ca meniul sa sufere unel mici modificari, intotdeauna in bine, functie de inspiratia de moment si de oferta pietei.
Voi gati, din nou, alaturi de Costel Clipescu.
Inscrierile se fac achitand in avans costul evenimentului in contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank agentia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu mentiunea Sunday Grilling.
Cei care doresc sa afle amanunte despre meniu, organizare si locurile disponibile sunt rugati sa ma contacteze pe adresa radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.
Mi-ar placea sa ne revedem si sa va pot oferi o experienta gastronomica placuta si interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.