Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012

Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, astazi si maine sunt amfitrionul si bucatarul evenimentului „Fun & Grill”, desfasurat la Slanic-Prahova, la casa „Mara”. Acest eveniment care doreste sa adune laolalta oameni pasionati de gatit si dornici sa experimenteze un alt mod de a gati in aer liber.

De data aceasta, evenimentul se bucura de sprijinul unor parteneri din domeniul alimentar, care mi-au pus la dispozitie, cu bunavointa si amabilitate, cele mai bune produse ale lor. Sunt astfel in masuta sa ofer un meniu deosebit, la un pret extrem de avantajos. „Fun & Grill” a avut, in aceste conditii, un succes fulminant, locurile ocupandu-se in totalitate in mai putin de 3 zile.
Inainte de a va expune meniul, as vrea sa multumesc partenerilor; contributia lor la succesul acestui eveniment este importanta.

Ii voi mentiona in ordine alfabetica:

BACANIA VECHE – a contribuit cu Proseco italienesc

BRAICARN – a oferit mezeluri si preparate din carne, pregatite dupa metodele traditionale, fara aditivi alimentari

CAMPINGGRILL – imi usureaza viata, inca o data, datorita gratarelor sale speciale si deosebit de versatile

CORCOVA Roy & Damboviceanu – a oferit vinurile sale

DELACO – a pus la dispozitie branzeturi fine si unt

EISBERG – a oferit cunoscutele sale salate si o gama de legume proaspete

NEMEA DELICATESSE – pune pe masa o serie de delicatese grecesti

KOTANYI – ne condimenteaza viata

RFamily – ne delecteaza cu fructe de mare si peste

iar prietenul RADU RUGHINIS m-a sprijinit punandu-mi la dispozitie ulei si unt trufat.

Revin acum la meniu. M-am apucat deja de treaba inca de ieri, deci unele dintre preparate sunt deja gata sau in lucru. Sper sa-l gasiti interesant si, poate, va va convinge ca data viitoare sa va numarati printre oaspetii Casei „Mara”.

Citeste si articolul →   Fotografii de pe papamond (31)

Sambata 6 octombrie, masa de pranz:

  • Fromage frais cu trufe si proseco
  • Salata mixta (frisee, rucola, cicoare) cu miez de lapte si dressing mediteranean
  • Pui cu lapte de cocos si migdale, servit alaturi de orez fiert si de o salata mixta
  • Mere la gratar cu sos de stafide
  • bauturi: proseco, vin, apa minerala si plata

Sambata 6 octombrie, cina:

  • Involtini di melanzane cu coulis de rosii si sos de branzeturi
  • Frigarui de creveti si scoici Saint-Jacques cu sos gremolata si salata misticanza
  • Pui picant cu cartofi si unt trufat, servit alaturi de o salata mixta
  • Piersici la gratar, cu crema cu branza, nuci si miere
  • bauturi: vin, apa minerala si plata

Duminica 7 octombrie, mic dejun:

  • mezeluri, branzeturi, rosii, castraveti, salata mixta, masline, oua, mere, dulceturi, iaurt grecesc
  • bauturi: cafea, ceai, apa minerala si plata

Duminica 7 octombrie, pranz:

  • Mix de branzeturi fine cu “dulce-de-iute”
  • Somon fript pe placa de cedru, servit cu salata de cuscus, rucola si migdale
  • Pere posate in vin rosu, acompaniate de crema Caprice des Dieux, aromatizata cu citrice si mirodenii
  • bauturi: vin, cafea, apa minerala si plata

Voi reveni cu fotografii si impresii cat pot de repede.


Un comentariu pe “Meniul evenimentului "Fun & Grill" din 6-7 octombrie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.