Mos Craciun vine cu daruri de la Pyramis

Daruri de la Pyramis

Ca si anul trecut, va propun un concurs la care participarea este foarte simpla si care se desfasoara pe mai multe bloguri concomitent. Fiecare dintre aceste bloguri ofera cate un set identic de premii, ceea ce inseamna ca puteti participa la concurs pe fiecare blog, sporindu-va sansele de castig.
Bloguri pe care puteti concura:
Blogurile listate mai jos, la care se adauga al meu, sunt cele pe care se desfasoara acest concurs. Puteti participa, o singura data, pe fiecare dintre ele:
Bucatar Maniac
Edith’s Kitchen
Ceva Bun
Laura Laurentiu
Despre sponsor:
www.vasedegatit.ro, este un proiect semnat Pyramis, o companie cu traditie care si-a propus si a reusit sa ofere cele mai bune solutii de utilare a bucatariei. De aceea, daca doriti sa faceti cuiva un cadou frumos de Craciun si nu numai, vasele Pyramis sunt adevarate bijuterii carora le sta bine in orice bucatarie si alaturi de care gatitul devine o pasiune.
Premii
Premiul I:
Vase de gatit, Pyramis
Tigaie Evergreen Ø24cm cu capac din sticla si Platou din inox Pyramis, 40x28cm
(Total Pr I – 237.98 lei)
Premiul II:
Vase de gatit, Pyramis
Oala inalta Studio Ø24cm 7,5 lt si Tigaie teflon Olympia Ø20cm
(Total Pr II – 192.98 lei)
Premiul III:
Vase de gatit, Pyramis
Tigaie Ceratech Ø28cm si Platou din inox Pyramis, 31x21cm si Ibric Advanced nr.3
(Total Pr III – 167.97 lei)
Conditii de participare:
Vizitati site-ul www.vasedegatit.ro, alegeti un produs care va place, copiati link-ul si lasati-l aici intr-un comentariu. Spuneti sa ati vrea sa gatiti in el. Apoi, dati Like paginii de facebook Vase de gatit- Pyramis.
De asemenea, va rugam sa lasati in comentariu si adresa dvs. de e-mail pentru a va putea contacta daca castigati. Toate conditiile sunt
obligatorii.
Exemplu:
ION POPESCU: Am ales urmatorul produs: https://www.casasibucataria.ro/. Mi-ar placea sa gatesc in el fripturi. Am dat Like cu numele ION POPESCU.
e-mail: ionpopescu@email.com
Vase de gatit, Pyramis
Perioada de desfasurare
Concursul se desfasoara intre 5-22 decembrie 2011. Va puteti inscrie pana in data de 21 decembrie 2011, ora 23:59. Castigatorii vor fi anuntati in data de 22 decembrie 2011.
Alegerea castigatorilor:
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu random.org si vor fi contactati prin e-mail pentru datele de contact pentru inmanarea premiului.
Premiile vor fi expediate numai in Romania, de catre sponsorul concursului (www.vasedegatit.ro, Pyramis), in termen de 7 zile de la stabilirea datelor de contact. Daca cei contactati nu vor raspunde la e-mail in termen de 72 de ore, vom considera ca e-mailul nu este valid si vom alege alti castigatori, tot prin tragere la sorti.
Eu nu voi raspunde la comentariile intrate in concurs, dar daca aveti nelamuriri, probleme cu postatul comentariilor, etc, va rog sa ma contactati la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro. De asemenea va rog frumos sa nu lasati aici, comentarii care nu sunt la subiect.
Comentariile sunt moderate, asa ca este posibil sa nu apara imediat ce le-ati postat.

 1. Ella Donna spune:

  Am ales urmatorul produs: Vase_aluminiu/Oala_Ceratech_Black_20_cm.
  Mi-ar placea sa gatesc in el friptura de pui cu sos de usturoi.
  Am dat Like cu numele Ella Donna.

 2. Victoria White spune:

  Am ales urmatorul produs: Oala_Ceratech_Black_20_cm. Mi-ar placea sa gatesc in ea o ciorba de perisoare. Am dat Like cu numele Victoria White.

 3. Constantin Tolea spune:

  Am ales urmatorul produs: Tigaie_Saute_Ceratech_Black_28_cm
  Mi-ar placea sa gatesc in el Somon in sos alb.
  Am dat Like cu numele Constantin Tolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.