Mozzarella cu pesto rosu si ansoa

Aceasta gustare este o varianta a celebrei si delicioasei insalata caprese. Gustul placut si neutru al mozzarellei pune bine in valoare ansoaua si pesto-ul rosu, semintele de pin aduc un plus de textura, iar aromele de busuioc si de ulei de masline extra virgin completeaza in mod fericit acest preparat plin de savoare.
Mozzarella cu pesto rosu si ansoa11 - Mozzarella cu pesto rosu si ansoa 1 - Retetele lui Radu

Bucatarie: Retetele lui Radu
Dificultate: usor
Cantitate: 2 portii
Timp de preparare: 10 minute
Timp de gatit: 0
Ingrediente:
200 g branza mozzarella de la Delaco, taiata rondele
2 linguri de pesto rosu (cu rosii uscate la soare)
cateva fileuri de ansoa
cateva frunze de busuioc proaspat, pentru servit
1-2 linguri de ulei de masline, pentru servit
1 lingura de seminte de pin, pentru servit
cateva rosii cherry, pentru servit
Instructiuni:
Se servesc rondelele de mozzarella cu pesto rosu si „inele” din fileuri de ansoa, stropite cu ulei de masline de buna calitate, presarat cu seminte de pin, alaturi de cateva rosii cherry si cateva frunze proaspete de busuioc.
Nota:
In mod clar o mozzarella preparata din lapte de vaca nu se compara cu o mozzarella di bufala, cea preparata din lapte de bivolita. Intre cele doua exista o diferenta mare de calitate, dar si de pret.
Mozzarella din lapte de vaca, distribuita de Delaco, este, poate, cea mai buna optiune dintre produsele de tipul sau; este gustoasa si ofera un bun raport pret-calitate.

Citeste si articolul →   Somon cu salata asiatica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.