Noutăţi despre evenimentul de duminică

Am avut ieri o discuţie organizatorică cu cei de la „Ginger”. Pentru eveniment sunt înscrise cu confirmare, deocamdata, 51 de persoane. Managerii restaurantului au găsit soluţia de a oferi încă 12 locuri. Deci, cei care doresc să fie prezenţi la aniversarea acestui blog (duminica 14 februarie, ora 13:00, restaurant „Ginger”, Calea Griviţei 194) şi nu şi-au rezervat încă locuri pot să o facă in blog, sau pe adresa mea de e-mail: radu.popovici arond reteteleluiradu.ro.
Detalii despre eveniment şi costuri găsiţi aici, detalii despre meniu aici.


Citeste si articolul →   A fost “Comentezi şi câştigi” 2013

6 comentarii pe “Noutăţi despre evenimentul de duminică

 1. brindusa spune:

  Radu, as vrea sa te intreb daca e musai sa ajung la ora 13, adica daca ai vreun program, ceva, bine pus la punct si pe care n-as vrea sa-l ratez.
  In caz contrar, noi am ajunge acolo pe la 14:30.

 2. Corina spune:

  Inca odata felicitari, distractie pe cinste, oameni deosebiti la un loc, si initiatorul, pentru deschiderea aratata si munca in organizare, si celor de la Ginger, pentru efort, si musafirilor, pentru seriozitate si dorinta de a fi prezenti.

 3. Elena Toma spune:

  Imi pare foarte rau ca voi lipsi de la aniversarea blogului… dar maine seara plec din Bucuresti si pana luni cand probabil ma intorc… va trebui sa gasesc solutii de compromis la dieta. Iti doresc o aniversare frumoasa impreuna cu invitatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.