O cină şi o surpriză

Serile de „Vineri la Mansardă” îşi reiau seria cu primul eveniment al acestei toamne, pe data de 25 octombrie 2013, la orele 19:00: o cină cu bucate gustoase, stropite cu vinuri bune, „asezonată” cu câteva poveşti bine alese şi cu o degustare surpriză.
CinaSurpriza1 - O cină şi o surpriză 1 - Retetele lui Radu

Ca întotdeauna, evenimentul va avea loc în frumosul spaţiu din str. Paris nr. 7A, unde se află sediul din Bucureşti al companiei Halewood Romania şi se va bucura de colaborarea, devenită deja tradiţională, cu acest important distribuitor şi producător de vinuri.
Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie achitând în avans suma de 99 lei (aceasta include mâncarea, vinurile şi serviciile) în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank, agenţia Delea Veche, cu mentiunea SURPRIZA.
Pentru orice întrebări suplimentare legate de meniu, vinuri şi servicii (nu şi de surpriză, aceasta rămâne un secret până în ultimul moment), vă stau la dispoziţie; contactaţi-mă pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro şi vă voi răspunde imediat.


Citeste si articolul →   Sunday Grilling 10 iunie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.