O cina si o surpriza

Serile de “Vineri la Mansarda” îsi reiau seria cu primul eveniment al acestei toamne, pe data de 25 octombrie 2013, la orele 19:00: o cina cu bucate gustoase, stropite cu vinuri bune, “asezonata” cu cateva povesti bine alese si cu o degustare surpriza.
CinaSurpriza1 - O cina si o surpriza 1 - Retetele lui Radu

Ca întotdeauna, evenimentul va avea loc în frumosul spatiu din str. Paris nr. 7A, unde se afla sediul din Bucuresti al companiei Halewood Romania si se va bucura de colaborarea, devenita deja traditionala, cu acest important distribuitor si producator de vinuri.
Cei care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie achitand în avans suma de 99 lei (aceasta include mancarea, vinurile si serviciile) în contul RO72RZBR0000060007711179, deschis pe numele meu la Raiffeisen Bank, agentia Delea Veche, cu mentiunea SURPRIZA.
Pentru orice întrebari suplimentare legate de meniu, vinuri si servicii (nu si de surpriza, aceasta ramane un secret pana în ultimul moment), va stau la dispozitie; contactati-ma pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro si va voi raspunde imediat.

Citeste si articolul →   Cititorii si cautarile lor - partea 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.