Vizionati filmuletele de mai jos, fiecare dintre ele are doar 8-9 minute. Este o privire scurta, aruncata in „culisele” unui restaurant notat cu 3 stele Michelin, condus de marele Paul Bocusse. Va recomand mai ales cel de-al treilea filmulet, unde se pune un accent mai mare pe bucatarie in sine.

Priviti personalul, modul in care este imbraqcat, modul in care actioneaza. Ai tot timpul impresia ca se vor ciocni unii de altii, si cu toate acestea evolueaza cu precizia unui mecanism bine reglat. Observati calitatea ingredientelor si a utilajelor, de la cratite si tigai, pana la mesele de lucru. Ce sa mai vorbim despre culoare, scari, sala restaurantului etc. Imi place si faptul ca mancarea este traditional franceza, nu te amagesc cu farfurii mari in mijlocul carora troneaza 1 lingura de mancare stropita artistic cu un sos. Portiile sunt zdravene si gatite la mare arta. Totul este proaspat, straluceste de curatenie si de competenta! Vorba prezentatorului: More than just good food, good work! (Nu doar mancare bine facuta, ci si munca bine facuta!)