Observatorul Gastronomic

Aceasta pagina listeaza in ordine alfabetica posturile despre starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.


8 comentarii pe “Observatorul Gastronomic

  • Radu Popovici spune:

   @alex: Perilla frutescens este susanul salbatic care creste in Asia. Este folosit mai ales in bucatariile japoneza si coreeana. Nu l-am vazut niciodata in Romania, dar este posibil sa se gaseasca in magazinele naturiste, sub forma de frunze uscate. Pentru detalii incercati aici.

 1. miki spune:

  Radu : îmi pare tare rău că nu poţi vedea „Gust de Tasmania” , dar am făcut cercetări şi poţi vedea episodul vineri- 9oct. – ora 20.00. „Lumea ardeilor” , vineri -16oct-ora 20.00. http://www.natgeochannel.ro . Aici poţi vedea ce episode urmează sau vrei să vezi cînd sînt reluate. Toate cele bune !

 2. miki spune:

  Radu , urmăreşte pe National Geografic astăzi 29.09- ora 13.oo- Ghid pentru gurmanzi -Tasmania şi la ora 20.oo- Coreea. Miercuri la 20.oo- Delicii turceşti. Emisiunea de seara este reluată a doua zi la ora 13.00 . Nu pierde Tasmania dacă poţi ! Foarte interesant!. Am văzut acolo cum arată carnea de vită de rasă japoneză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.