Observatorul Gastronomic

Aceasta pagina listeaza in ordine alfabetica posturile despre starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.

8 Responses

 1. miki spune:

  Radu , urmăreşte pe National Geografic astăzi 29.09- ora 13.oo- Ghid pentru gurmanzi -Tasmania şi la ora 20.oo- Coreea. Miercuri la 20.oo- Delicii turceşti. Emisiunea de seara este reluată a doua zi la ora 13.00 . Nu pierde Tasmania dacă poţi ! Foarte interesant!. Am văzut acolo cum arată carnea de vită de rasă japoneză.

 2. miki spune:

  Radu : îmi pare tare rău că nu poţi vedea „Gust de Tasmania” , dar am făcut cercetări şi poţi vedea episodul vineri- 9oct. – ora 20.00. „Lumea ardeilor” , vineri -16oct-ora 20.00. www.natgeochannel.ro . Aici poţi vedea ce episode urmează sau vrei să vezi cînd sînt reluate. Toate cele bune !

 3. Mirela Stanescu spune:

  Confirm venirea pe 14 feb, 2010. Abia astept! Multumesc,
  Mirela

 4. Radu Popovici spune:

  @Mirela Stanescu: Sunteti pe lista. Va astept.

 5. alex spune:

  buna ,am nevoie de o planta aromatica numita perilla leaves,daca are corespondent in bucataria noastra?furnizori.. preturi… va multumesc

  • Radu Popovici spune:

   @alex: Perilla frutescens este susanul salbatic care creste in Asia. Este folosit mai ales in bucatariile japoneza si coreeana. Nu l-am vazut niciodata in Romania, dar este posibil sa se gaseasca in magazinele naturiste, sub forma de frunze uscate. Pentru detalii incercati aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *