Observatorul Gastronomic

Aceasta pagina listeaza in ordine alfabetica posturile despre starea gastronomica a natiunii: evenimente, intamplari, carti, oameni etc.

8 Responses

 1. miki says:

  Radu , urmăreşte pe National Geografic astăzi 29.09- ora 13.oo- Ghid pentru gurmanzi -Tasmania şi la ora 20.oo- Coreea. Miercuri la 20.oo- Delicii turceşti. Emisiunea de seara este reluată a doua zi la ora 13.00 . Nu pierde Tasmania dacă poţi ! Foarte interesant!. Am văzut acolo cum arată carnea de vită de rasă japoneză.

 2. miki says:

  Radu : îmi pare tare rău că nu poţi vedea “Gust de Tasmania” , dar am făcut cercetări şi poţi vedea episodul vineri- 9oct. – ora 20.00. “Lumea ardeilor” , vineri -16oct-ora 20.00. www.natgeochannel.ro . Aici poţi vedea ce episode urmează sau vrei să vezi cînd sînt reluate. Toate cele bune !

 3. Mirela Stanescu says:

  Confirm venirea pe 14 feb, 2010. Abia astept! Multumesc,
  Mirela

 4. Radu Popovici says:

  @Mirela Stanescu: Sunteti pe lista. Va astept.

 5. alex says:

  buna ,am nevoie de o planta aromatica numita perilla leaves,daca are corespondent in bucataria noastra?furnizori.. preturi… va multumesc

  • Radu Popovici says:

   @alex: Perilla frutescens este susanul salbatic care creste in Asia. Este folosit mai ales in bucatariile japoneza si coreeana. Nu l-am vazut niciodata in Romania, dar este posibil sa se gaseasca in magazinele naturiste, sub forma de frunze uscate. Pentru detalii incercati aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *