Orezul în retetele lumii

Am bucuria sa va anunt demararea, împreuna cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect numit „Orezul în retetele lumii”. Acest proiect consta în cateva zeci de video-retete din întreaga lume, atat clasice cat si moderne, care ilustreaza modul în care se folosesc produsele distribuite de Riso Scotti pe piata romaneasca: orez, paste de orez si ulei de orez.
Riso Scotti
Filmarile au început deja, iar astazi va voi prezenta prima reteta, o varianta de kedgeree interesanta si usor de preparat.
Nu uitati, în fiecare vineri, „Orezul în retetele lumii”, serial sponsorozat de Riso Scotti Danubio srl. Va astept pe toti cu mult drag! Voie buna si spor la gatit!

Citeste si articolul →   Creol si/sau cajun (2)

6 comentarii pe “Orezul în retetele lumii

  1. andra spune:

    Mi se pare un proiect foarte interesant si foarte util. Daca orezul este alimentul de baza pentru mai mult de jumatate din populatia lumii inseamna ca exista motive pentru asta, si nu doar climaterice. Promit sa urmaresc cu atentie intreg serialul. La cit mai multe episoade!

  2. simina spune:

    Felicitari, Radu! Nu cred ca ar fi fost cineva mai potrivit pentru acest proiect! Felicitari si celor de la Riso Scotti care investesc in educarea culinara a romanilor. Va tin pumnii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.