Am bucuria sa va anunt demararea, împreuna cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect numit „Orezul în retetele lumii”. Acest proiect consta în cateva zeci de video-retete din întreaga lume, atat clasice cat si moderne, care ilustreaza modul în care se folosesc produsele distribuite de Riso Scotti pe piata romaneasca: orez, paste de orez si ulei de orez.
Filmarile au început deja, iar astazi va voi prezenta prima reteta, o varianta de kedgeree interesanta si usor de preparat.
Nu uitati, în fiecare vineri, „Orezul în retetele lumii”, serial sponsorozat de Riso Scotti Danubio srl. Va astept pe toti cu mult drag! Voie buna si spor la gatit!
Mi se pare un proiect foarte interesant si foarte util. Daca orezul este alimentul de baza pentru mai mult de jumatate din populatia lumii inseamna ca exista motive pentru asta, si nu doar climaterice. Promit sa urmaresc cu atentie intreg serialul. La cit mai multe episoade!
@andra: Deocamdata vor fi 26 de episoare, apoi vom mai vedea. Multumesc.
oauuu orezul, mancarea mea preferata:) multumesc!!!
@maria: Si a mea, asa ca mi-am urmarit si propriul interes. 🙂
Felicitari, Radu! Nu cred ca ar fi fost cineva mai potrivit pentru acest proiect! Felicitari si celor de la Riso Scotti care investesc in educarea culinara a romanilor. Va tin pumnii!
@simina: Multumesc pentru incredere si sustinere. 🙂