Am bucuria să vă anunţ demararea, împreună cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect numit „Orezul în reţetele lumii”. Acest proiect constă în câteva zeci de video-reţete din întreaga lume, atât clasice cât şi moderne, care ilustrează modul în care se folosesc produsele distribuite de Riso Scotti pe piaţa românească: orez, paste de orez şi ulei de orez.
Filmările au început deja, iar astăzi vă voi prezenta prima reţetă, o variantă de kedgeree interesantă şi uşor de preparat.
Nu uitaţi, în fiecare vineri, „Orezul în reţetele lumii”, serial sponsorozat de Riso Scotti Danubio srl. Vă aştept pe toţi cu mult drag! Voie bună şi spor la gătit!
Mi se pare un proiect foarte interesant si foarte util. Daca orezul este alimentul de baza pentru mai mult de jumatate din populatia lumii inseamna ca exista motive pentru asta, si nu doar climaterice. Promit sa urmaresc cu atentie intreg serialul. La cit mai multe episoade!
@andra: Deocamdata vor fi 26 de episoare, apoi vom mai vedea. Multumesc.
oauuu orezul, mancarea mea preferata:) multumesc!!!
@maria: Si a mea, asa ca mi-am urmarit si propriul interes. 🙂
Felicitari, Radu! Nu cred ca ar fi fost cineva mai potrivit pentru acest proiect! Felicitari si celor de la Riso Scotti care investesc in educarea culinara a romanilor. Va tin pumnii!
@simina: Multumesc pentru incredere si sustinere. 🙂