Paşti fericit în 2014!

De Paşti – Mâncare de casă livrată acasă

În ultimele 2-3 săptămâni am cam rămas dator cu activitatea pe blog, cel puţin la nivelul la care vă obişnuisem. Am scuze, căci încă din luna februarie am început un nou proiect, şi anume organizarea unui spaţiu dedicat culturii culinare şi evenimentelor gastronomice.

A fost o muncă plăcută, dar foarte consumatoare de timp şi de energie, aşa că activitatea mea pe blog a avut de suferit. Nu a fost doar lipsa de timp, ci şi o mică saturaţie. Ştiam că va veni la un moment dat, căci greu poţi menţine un ritm susţinut timp de câţiva ani.
Poate că este momentul să-mi trag puţin sufletul şi să mă „repliez”, tocmai ca să-mi iau din nou avânt.
Deşi, din motive care nu au ţinut de noi nu am inaugurat oficial noul spaţiu – o vom face imediat după Paşti – am început activitatea, împreună cu Costel Clipescu, gătind în cadrul proiectului „Mâncare de casă livrată acasă”.
De data aceasta am gătit mâncare tradiţională pentru Paşti: ouă roşii, ciorbă de miel, drob de miel şi de pui, stufat, pulpe de miel la cuptor, plăcinte cu brânză sărată şi spanac, cu brânză dulce şi stafide, cozonaci, torturi de ciocolată şi multe altele.
Totul a decurs bine, noul spaţiu şi noua bucătărie au corespuns, mâncarea a fost deja livrată iar eu mă pregătesc să plec pentru două zile din Bucureşti.
Sper să scutur oboseala ultimelor luni şi să mă întorc odihnit şi cu chef de lucru. Săptămâna viitoare este una plină, cu evenimente şi cu mult gătit, iar eu vă promit că vă voi ţine la curent cu ceea ce se întîmplă.
Sunt curios unde va duce acest proiect, căci îl simt ca pe o fiinţă vie, ca pe un copil care păşeşte spre viitor. Care va fi acesta este greu de spus, căci şi noi, părinţii lui, evoluăm odată cu el. Iată farmecul vieţii!
Până atunci, vă urez un Paşti fericit, cu oaspeţi dragi, masă îndestulată şi bucate delicioase!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.