Rasfatul de week-end

Cred ca mancarea gustoasa este un rasfat. Sunt oare singurul care crede acest lucru? Nu, din cat am putut sa-mi dau seama. O mancare gatita spre perfectie, plina de savoare, daca nu chiar surprinzatoare ca aspect sau combinatie de gusturi și arome, este ceva deosebit, facut cu dragoste și demn de respect.

De Craciun și Paști, împreuna cu Costel Clipescu, am oferit publicului mancare de casa (preparate în general traditionale romanești, dar nu numai), livrata acasa prin propriul sistem de curierat. Am avut succes de fiecare data și am decelat o reala nevoie a unei parti a publicului, de a avea la dispozitie, cat mai comod posibil, bucate de calitate. Sarbatori importante, aniversari diverse, onomastici, mese cu invitati sau mese în familie sunt ocazii în care se muncește enorm, cu mare consum de timp și de resurse.
Putem sa facem noi aceste lucruri, la un pret corect și la o calitate foarte buna, pentru toti cei care nu au timp, chef sau pricepere, sau care nu vor sa-și transforme casa într-un adevarat șantier culinar.
Avem la dispozitie o bucatarie semi-profesionala, spatii de depozitare și refrigerare, plus competenta și putere de munca. Este pacat sa nu folosim aceste atuuri și sa nu oferim publicului un serviciu de calitate și, mai ales, necesar.
Începem, deci, serviciul numit de noi „Rasfatul de week-end”, în care vineri dupa-amiaza și sambata dimineata se livreaza mancare de casa preparata la comanda. Vom oferi preparate deosebite, alese dintre cele care nu se gatesc de obicei în casa, fie din cauza complexitatii, fie din cauza dotarii insuficiente din bucatarie. Vor fi bucate gatite cu imaginatie, provenind nu doar din bucataria romaneasca, ci din toate culturile culinare importante ale lumii. Explorati alaturi de noi fabulosul univers al gastronomiei și nu veti fi doar rasfatati, ci și incitati în a descoperi lucruri noi.
Se va gati doar cu ingrediente de cea mai buna calitate, fara adausuri ieftine, fara aditivi alimentari; se va gati corect, fara rabat la calitate, în conditii de igiena ireproșabile. Preparatele se vor livra în ambalaje de unica folosinta, pentru un transport și o depozitare corespunzatoare, menite a asigura siguranta dvs.
Mecanismul dupa care va functiona „Rasfatul de week-end” este acesta:
– În fecare sambata se anunta lista preparatelor care se vor gati pentru saptamana care urmeaza
– Comenzile se primesc telefonic sau prin e-mail pana miercuri seara și se achita întotdeauna în avans
– Pentru ca o comanda sa fie acceptata ea trebuie sa depașeasca suma de 200 lei
– Preparatele se livreaza la domiciliu vineri seara și/sau sambata dimineata
– Transportul se face doar în București, contra cost, pretul fiind de 10 lei
Primele zile de livrare: 9 și 10 mai 2014, dupa care se intra în ritm saptamanal.
Voi reveni, maine sper, cu lista preparatelor care pot fi comandate.
Pentru orice amanunte va stau la dispozitie pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.