Răsfățul de week-end

Cred că mâncarea gustoasă este un răsfăț. Sunt oare singurul care crede acest lucru? Nu, din cât am putut să-mi dau seama. O mâncare gătită spre perfecție, plină de savoare, dacă nu chiar surprinzătoare ca aspect sau combinație de gusturi și arome, este ceva deosebit, făcut cu dragoste și demn de respect.

De Crăciun și Paști, împreună cu Costel Clipescu, am oferit publicului mâncare de casă (preparate în general tradiționale românești, dar nu numai), livrată acasă prin propriul sistem de curierat. Am avut succes de fiecare dată și am decelat o reală nevoie a unei părți a publicului, de a avea la dispoziție, cât mai comod posibil, bucate de calitate. Sărbători importante, aniversări diverse, onomastici, mese cu invitați sau mese în familie sunt ocazii în care se muncește enorm, cu mare consum de timp și de resurse.
Putem să facem noi aceste lucruri, la un preț corect și la o calitate foarte bună, pentru toți cei care nu au timp, chef sau pricepere, sau care nu vor să-și transforme casa într-un adevărat șantier culinar.
Avem la dispoziție o bucătărie semi-profesională, spații de depozitare și refrigerare, plus competență și putere de muncă. Este păcat să nu folosim aceste atuuri și să nu oferim publicului un serviciu de calitate și, mai ales, necesar.
Începem, deci, serviciul numit de noi „Răsfățul de week-end”, în care vineri după-amiază și sâmbătă dimineață se livrează mâncare de casă preparată la comandă. Vom oferi preparate deosebite, alese dintre cele care nu se gătesc de obicei în casă, fie din cauza complexității, fie din cauza dotării insuficiente din bucătărie. Vor fi bucate gătite cu imaginație, provenind nu doar din bucătăria românească, ci din toate culturile culinare importante ale lumii. Explorați alături de noi fabulosul univers al gastronomiei și nu veți fi doar răsfățați, ci și incitați în a descoperi lucruri noi.
Se va găti doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, fără adausuri ieftine, fără aditivi alimentari; se va găti corect, fără rabat la calitate, în condiții de igienă ireproșabile. Preparatele se vor livra în ambalaje de unică folosință, pentru un transport și o depozitare corespunzătoare, menite a asigura siguranța dvs.
Mecanismul după care va funcționa „Răsfățul de week-end” este acesta:
– În fecare sâmbătă se anunță lista preparatelor care se vor găti pentru săptămâna care urmează
– Comenzile se primesc telefonic sau prin e-mail până miercuri seară și se achită întotdeauna în avans
– Pentru ca o comandă să fie acceptată ea trebuie să depășească suma de 200 lei
– Preparatele se livrează la domiciliu vineri seară și/sau sâmbătă dimineață
– Transportul se face doar în București, contra cost, prețul fiind de 10 lei
Primele zile de livrare: 9 și 10 mai 2014, după care se intră în ritm săptămânal.
Voi reveni, mâine sper, cu lista preparatelor care pot fi comandate.
Pentru orice amănunte vă stau la dispoziție pe adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro sau la telefon 0722.502.681.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.