“Recunoaşteţi alimentul din imagine?” (2) – rezultate finale

Concursul “Recunoaşteţi alimentul din imagine?”, sponsorizat de www.ft-shop.ro s-a încheiat. Au fost 124 de participanţi, iar 103 dintre ei au răspuns corect, semn că fam un public bine avizat.
Răspunsul corect a fost: seminţe de mărar.

Am ales câştigătorii cu ajutorul unei mici aplicaţii, care generează numere, la întâmplare, dintr-un interval dat. Aplicaţia poate fi găsită aici.
Intervalul meu de numere a fost 1-124. Numerele extrase au fost 16, 74 şi 78. Numărând comentariile în ordinea lor cronologică, acestea au aparţinut userilor: oq, adela si mykutu respectiv. Toţi acesti useri răspunseseră corect, aşa că mi-am găsit rapid câştigătorii. Dacă vreunul dintre useri ar fi dat un răspuns greşit, aş fi generat alt număr până “cădeam” peste un răspuns corect.
Cei trei căştigători vor primi câte o lingură de silicon, fabricată de unul dintre producatorii de top din domeniu, spaniolii de la Lekue, de calitate foarte bună.
Voi comunica adresele de e-mail ale câştigătorilor sponsorului, acesta îi va contacta iar premiile vor fi expediate în câteva zile. Reamintesc că cei care locuiesc în străinătate vor trebui să indice adresa unei rude sau prieten din România, de la care vor recupera premiul ulterior.
Pe data de 21 noiembrie voi da startul unui nou concurs, cu acelaşi sponsor, care se va desfăşura într-o manieră identică. Voi schimba ingredientul, bineînţeles. Sper să participaţi în număr cât mai mare, ca să convingem sponsorul că aceste concursuri merită continuate şi în lunile următoare.
În final câteva cuvinte despre sponsorul concursului. Aruncaţi o privire pe ft-shop.ro. Veţi găsi acolo foarte multe produse destinate gătitului şi degustării vinurilor, toate de foarte bună calitate. Majoritatea produselor pot fi considerate scumpe de mulţi dintre noi, dar calitatea lor este excepţională şi fiecare dintre ele, corect întreţinut, ţine o viaţă.
Cumpăr adesea de pe aceste site-uri, orientându-mă către produsele care mi se “potrivesc” la buzunar. Nimic din ce am cumpărat de acolo nu m-a dezamăgit. Toate produsele sunt selectate cu mare grijă şi se simte faptul că patronul are nu doar diplomă de bucătar, ci şi una de somelier. Este, deci, şi un om de meserie, nu doar un om de afaceri. Chiar dacă sunt destul de puţine produsele care costă mai puţin de 100 lei, toate merită banii. Acesta este şi motivul pentru care există colaborarea dintre blogul meu şi respectiva firmă.
Dacă sunteţi în Bucureşti, merită să faceţi o vizită la show-room-ul sponsorului, situat în str. Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24.


9 comentarii pe ““Recunoaşteţi alimentul din imagine?” (2) – rezultate finale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.