“Recunoasteti alimentul din imagine?” (2) – rezultate finale

Concursul “Recunoasteti alimentul din imagine?”, sponsorizat de www.ft-shop.ro s-a încheiat. Au fost 124 de participanti, iar 103 dintre ei au raspuns corect, semn ca fam un public bine avizat.
Raspunsul corect a fost: seminte de marar.

Am ales castigatorii cu ajutorul unei mici aplicatii, care genereaza numere, la întamplare, dintr-un interval dat. Aplicatia poate fi gasita aici.
Intervalul meu de numere a fost 1-124. Numerele extrase au fost 16, 74 si 78. Numarand comentariile în ordinea lor cronologica, acestea au apartinut userilor: oq, adela si mykutu respectiv. Toti acesti useri raspunsesera corect, asa ca mi-am gasit rapid castigatorii. Daca vreunul dintre useri ar fi dat un raspuns gresit, as fi generat alt numar pana “cadeam” peste un raspuns corect.
Cei trei castigatori vor primi cate o lingura de silicon, fabricata de unul dintre producatorii de top din domeniu, spaniolii de la Lekue, de calitate foarte buna.
Voi comunica adresele de e-mail ale castigatorilor sponsorului, acesta îi va contacta iar premiile vor fi expediate în cateva zile. Reamintesc ca cei care locuiesc în strainatate vor trebui sa indice adresa unei rude sau prieten din Romania, de la care vor recupera premiul ulterior.
Pe data de 21 noiembrie voi da startul unui nou concurs, cu acelasi sponsor, care se va desfasura într-o maniera identica. Voi schimba ingredientul, bineînteles. Sper sa participati în numar cat mai mare, ca sa convingem sponsorul ca aceste concursuri merita continuate si în lunile urmatoare.
În final cateva cuvinte despre sponsorul concursului. Aruncati o privire pe ft-shop.ro. Veti gasi acolo foarte multe produse destinate gatitului si degustarii vinurilor, toate de foarte buna calitate. Majoritatea produselor pot fi considerate scumpe de multi dintre noi, dar calitatea lor este exceptionala si fiecare dintre ele, corect întretinut, tine o viata.
Cumpar adesea de pe aceste site-uri, orientandu-ma catre produsele care mi se “potrivesc” la buzunar. Nimic din ce am cumparat de acolo nu m-a dezamagit. Toate produsele sunt selectate cu mare grija si se simte faptul ca patronul are nu doar diploma de bucatar, ci si una de somelier. Este, deci, si un om de meserie, nu doar un om de afaceri. Chiar daca sunt destul de putine produsele care costa mai putin de 100 lei, toate merita banii. Acesta este si motivul pentru care exista colaborarea dintre blogul meu si respectiva firma.
Daca sunteti în Bucuresti, merita sa faceti o vizita la show-room-ul sponsorului, situat în str. Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24.

9 comentarii pe ““Recunoasteti alimentul din imagine?” (2) – rezultate finale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.