“Recunoaşteţi alimentul din imagine?” – rezultate finale

Concursul “Recunoaşteţi alimentul din imagine?”, sponsorizat de www.ft-shop.ro s-a încheiat. Au fost 131 de participanţi, iar 87 dintre ei au răspuns corect, semn că fie a fost un concurs uşor, fie am un public bine avizat.

Răspunsul corect a fost: seminţe de cânepă (decorticată). Am considerat valabile atât comentariile care menţionau adjectivul “decorticată”, cât şi cele care nu l-au amintit. Seminţe de cânepă ar fi fost de ajuns pentru mine, faptul că unii au specificat şi decorticarea a fost la fel de bine.
Am ales câştigătorii cu ajutorul unei mici aplicaţii, care generează numere, la întâmplare, dintr-un interval dat. Aplicaţia poate fi găsită aici.
Intervalul meu de numere a fost 1-131. Numerele extrase au fost 88, 69 şi 40. Numărând comentariile în ordinea lor cronologică, acestea au aparţinut userilor: Ana Maria Ciolacu, corina si dmihalas respectiv. Toţi acesti useri răspunseseră corect, aşa că mi-am găsit rapid câştigătorii. Dacă vreunul dintre useri ar fi dat un răspuns greşit, aş fi generat alt număr până “cădeam” peste un răspuns corect.
Cei trei căştigători vor primi câte un cuţit de feliat Chroma (hy-03), de calitate foarte bună.
Voi comunica adresele de e-mail ale câştigătorilor sponsorului, acesta îi va contacta iar premiile vor fi expediate în câteva zile. Reamintesc că cei care locuiesc în străinătate vor trebui să indice adresa unei rude sau prieten din România, de la care vor recupera premiul ulterior.
Pe data de 17 octombrie voi da startul unui nou concurs, cu acelaşi sponsor, care se va desfăşura într-o manieră identică. Voi schimba ingredientul, bineînţeles. Sper să participaţi în număr cât mai mare, ca să convingem sponsorul că aceste concursuri merită continuate şi în lunile următoare.
În final câteva cuvinte despre sponsorul concursului.
Aruncaţi o privire  pe FT-Shop.ro. Veţi găsi acolo foarte multe produse destinate gătitului şi degustării vinurilor, toate de foarte bună calitate. Majoritatea produselor pot fi considerate scumpe de mulţi dintre noi, dar calitatea lor este excepţională şi fiecare dintre ele, corect întreţinut, ţine o viaţă.
Cumpăr adesea de pe aceste site-uri, orientându-mă către produsele care mi se „potrivesc” la buzunar. Nimic din ce am cumpărat de acolo nu m-a dezamăgit. Toate produsele sunt selectate cu mare grijă şi se simte faptul că patronul are nu doar diplomă de bucătar, ci şi una de somelier.
Este, deci, şi un om de meserie, nu doar un om de afaceri. Chiar dacă sunt destul de puţine produsele care costă mai puţin de 100 lei, toate merită banii. Acesta este şi motivul pentru care există colaborarea dintre blogul meu şi respectiva firmă.
Dacă sunteţi în Bucureşti, merită să faceţi o vizită la show-room-ul sponsorului, situat în str. Dr. Staicovici nr. 24.


13 comentarii pe ““Recunoaşteţi alimentul din imagine?” – rezultate finale

 1. Ana Maria Ciolacu spune:

  Multumesc mult, Radu si Fusiontechnique !! Chiar nu ma asteptam sa castig, nu prea-s norocoasa de fel. :))) Abia astept sa trec la fapte cu noul meu cutit! 🙂 O sa ma laud cu el pe blog cand o sa-l primesc. :))
  O zi minunata si la cat mai multe concursuri !

 2. Sidy spune:

  FELICITARI castigatorilor ! Sa folositi sanatosi cutitele…
  Radu multumim frumos pentru concurs si asteptam cu nerabdare data de 17….
  Te tzuc !

 3. Apa.Faina.Sare. spune:

  🙂 Radu, am participat si de data asta, cu numele „codruta”. Mi-a placut concursul tau, si particip cu drag si data viitoare.
  codruta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.