Ai comentarii, ai premii! (3)
Iata ca s-a încheiat si cea de-a doua editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!”....
21 Comentariu
Vita iute cu legume
Combinatia de carne de vita cu sos de stridii si sos de soia este deja...
20 Comentariu
Fotografii de pe papamond (23)
Cei care sunt familiarizati un pic cu bucataria indiana stiu, fara îndoiala, ca aceasta nu...
8 Comentarii
Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este...
8 Comentarii
Jurnal milanez (4)
În precedentele mele excursii, în marile sau mai micile orase europene, am facut cam de...
10 Comentarii
Sunday Grilling – 8 iulie 2012
Duminica 8 iulie 2012, între orele 12:00 – 17:00, va avea loc cea de-a doua...
6 Comentarii
Muschi de vita cu rosii cherry si Cambozola
Iata o reteta foarte simpla si foarte rapida, potrivita pentru aceste zile caniculare cand nu...
29 Comentariu
Jurnal milanez (3)
Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...
23 Comentariu
Fotografii de pe papamond (22)
Presupun ca toti cei care ati calatorit în Asia de Sud-Est, si nu numai dvs.,...
17 Comentarii
Creveti cu sos de ciocolata
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Asocierea carnii –...
11 Comentarii
Risotto cu curcan si scortisoara
Risotto este unul dintre preparatele cheie ale bucatariei din nordul Italiei. Am deja pe blog...
16 Comentarii
Jurnal milanez (2)
Nu stiu sigur daca procedez tocmai corect, dar eu asociez cultura culinara si gradul de...
16 Comentarii
Jurnal milanez (1)
Am avut norocul sa cresc într-un timp cand nu exista internet si aveam doar doua...
23 Comentariu
Ai comentarii, ai premii! (2)
Buna dimineata! Îmi pare rau ca am amanat rezultatul concursului cu 3 zile si ca...
39 Comentariu
Fotografii de pe papamond (21)
Forografia de astazi ma pune pe ganduri. Sunt, cum se spunea candva, un „copil de...
9 Comentarii
Scurt anunt
Prima editie a concursului „Ai comentarii, ai premii!” se încheiet astazi 15 iunie, la orele...
4 Comentarii
Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare...
23 Comentariu
Directia Milano!
Buna dimineata! La ora cand dvs. cititi aceste randuri, eu sunt în drum, sau poate...
18 Comentarii
Pui cu aloo posta
„Aloo posta” este un termen ce denumeste cartofii gatiti cu seminte de mac si ardei...
34 Comentariu
Piept de rata cu cartofi noi si fructe uscate
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta...
26 Comentariu
Sunday Grilling 10 iunie 2012
Iata ca s-a încheiat primul episod al unei serii de evenimente culinare desfasurate în colaborare...
42 Comentariu
Fotografii de pe papamond (20)
Ultima data am fost in Asia in 2008, in Thailanda si Cambodgia. Viitoarea mea destinatie...
9 Comentarii
Pe scurt despre milagu podi
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format;...
10 Comentarii
Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon
Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus...
40 Comentariu
Salata picanta cu taitei
Este o salata originara din provincia Sichuan, acolo unde a luat nastere una dintre cele...
28 Comentariu
Rouge de Roumanie
Va anunt cu placere ca am devenit nas. Joi, 31 mai 2012, la clubul „Loft”,...
24 Comentariu
Fotografii de pe papamond (19)
Fotografia propusa astazi reprezinta o vanzatoare de legume si fructe, dintr-un sat de pescari de...
8 Comentarii
Pe scurt despre semintele de lotus
Semintele de lotus sunt un ingredient care joaca un rol important în unele bucatarii, cum...
13 Comentarii
Sunday Grilling
Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fara ploaie, cu...
33 Comentariu
Rosii uscate in cuptor
Titlul retetei nu prea este potrivit cu preparatul final; este prea saracacios si nu reuseste...
34 Comentariu
Supa crema de cartofi cu tapenade, menta si mult usturoi
Iata o supa care va fi indragita instantaneu de iubitorii de usturoi. Este un preparat...
24 Comentariu
Blogarasii cei prosti
Un prieten mi-a povestit candva schema facuta de o editura, ca sa nu plateasca traducerea...
46 Comentariu
Fotografii de pe papamond (18)
Cred ca am pe blog cele mai multe retete cu orez din internetul romanesc. Nu...
6 Comentarii
Creveti in cochilie la gratar, cu sos de usturoi
Va rog sa nu ma boscoroditi pentru aceasta reteta. Stiu ca unele dintre igrediente sunt...
13 Comentarii
Omleta – frileta – frittata
Omleta – frileta – frittata – Ce este? Confucius spunea, cu mult timp în urma,...
38 Comentariu
Pui crocant cu ananas
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care...
35 Comentariu
Pe scurt despre pulusu podi
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens...
14 Comentarii
Creveti tiger cu risotto si busuioc
Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este...
39 Comentariu
O privire în trecut
Dupa cum probabil ati remarcat, de ceva vreme se lucreaza la acest blog. Am folosit...
60 Comentariu
Fotografii de pe papamond (17)
Fotografia de astazi imi place mult si cred ca va dati seama de ce. Acest...
19 Comentarii
Fasiute picante de vita
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult...
40 Comentariu
Pe scurt despre miso (2)
În acest episod voi trece în revista, pe scurt, principalele utilizari culinare ale miso-ului, si...
33 Comentariu
Pe scurt despre miso (1)
Miso – Condiment traditional japonez Prepararea de miso a fost considerata de japonezi, în ultimile...
31 Comentariu
Paste cu iaurt si dulceata
Va propun un desert, sa-i zicem, inventie proprie, conceput in fara vitrinei de la magazinul...
92 Comentariu
Ai comentarii, ai premii! (1)
Discutam deunazi cu cativa prieteni dintre bloggerii culinari. Tema discutiei era interactivitatea cu publicul pe...
223 Comentariu
Fotografii de pe papamond (16)
Fiindca tot am vorbit zilele trecute despre uleiul de masline si am subliniat faptul ca...
10 Comentarii
Kayseri Mantisi cu sos de iaurt
Manti sunt o varietate de coltunasi (umpluti de obicei cu un amestec de carne tocata...
26 Comentariu
Un pic de statistica: despre uleiul de masline
Sunt îndragostit de acest aliment. Iubesc istoria sa, semnificatia si importanta pe care o are...
22 Comentariu
Coq au vin
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. “Coq au vin”...
23 Comentariu
Degustare de vin la Antique Bistro & Wines
Vinul este un domeniu asupra caruia abia încep sa deschid ochii. Este o componenta importanta...
8 Comentarii
Pui cu tamarin si legume
Aceasta reteta simpla are aroma fructata si gust complex dulce-acrisor-picant. Extractul de tamarin este cel...
12 Comentarii
Hot & Spicy
Eveniment gastronomic in data de 17 mai 2012, ora 19:00 la „Antique Bistro & Wines”,...
4 Comentarii
File de porc in aluat
V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX....
8 Comentarii
Fotografii de pe papamond (15)
Culturile de orez ma fascineaza. Am mai spus asta? Desigur, dar ma repet tocmai fiindca...
4 Comentarii
Salata de paste cu fructe de mare
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Salatele...
5 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele...
6 Comentarii
Grill Champions Tour III – urmare
Va anuntam acum cateva zile evenimentul Grill Champions Tour, aflat la a treia editie, organizat...
12 Comentarii
Creveti cu sos de seminte de pin
Acest preparat este o gustare care se servea, cu mult timp in urma, la curtea...
10 Comentarii
Frigarui de primavara
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre...
8 Comentarii