Fotografii de pe papamond (14)
Fotografia de mai jos reprezinta o vanzatoare de fructe, pe o barca, in golful Halong,...
8 Comentarii
Dulce-de-iute se pregateste de noul sezon
Ieri seara (25 aprilie 2012), la restaurantul “The Harbour” a avut loc ultima degustare de...
5 Comentarii
Grill Champions Tour III
Maine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucuresti Grill Champions Tour, ajuns la...
4 Comentarii
Pui Marengo
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se spune ca...
16 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (2)
În episodul de astazi, cateva cuvinte despre influentele culturale suferite de Mauritius si despre ingredientele...
6 Comentarii
Salata de oua cu leurda
Niciodata nu cred ca am vazut leurda pe piata, atat de tarziu in luna aprilie...
10 Comentarii
Fotografii de pe papamond (13)
Ma fascineaza fotografiile ce reprezinta campurile din regiunea Provence, din sudul Frantei, cultivate cu levantica....
6 Comentarii
Spaghete cu creveti si bacon
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Contrastul...
12 Comentarii
Blog in lucru
Astazi blogul meu sufera unele lucrari de modernizare si mentenanta. Incercam sa facem toate acestea...
7 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (1)
Ma veti întreba, probabil: „De ce Mauritius? Ce-ti veni cu insulita asta?” Ei bine, din...
6 Comentarii
Jeera Aloo – Cartofi cu chimion
Dupa orez, grau si porumb, cartofii sunt cea mai importanta recolta din lume si una...
18 Comentarii
Dukka – amestec egiptean pentru asezonare
„Dukka”, sau „dukkah”, ori chiar „duqqa”, este un amestec egiptean, care consta din alune, nuci...
4 Comentarii
Un Pasti fericit pentru toti cititorii mei!
Se apropie Sfintele Pasti si as vrea sa va aduc in atentie un scurt articol...
20 Comentariu
Pilaf cu sofran si ciuperci
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Acest tip de...
4 Comentarii
Creveti cu salsa
Va prezint o reteta foarte usor de preparat si rapida, excelenta ca antreu la masa...
6 Comentarii
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele...
14 Comentarii
Somon cu sparanghel si sos de unt
Somon cu sparanghel si sos de unt – reteta pe cat de simpla pe atat...
10 Comentarii
Salata de iaurt cu leurda, castravete si mustar
Pe nesimtite leurda a devenit una dintre aromele mele preferate. Poate fiindca pentru mine este...
18 Comentarii
Fotografii de pe papamond (12)
Dupa articolul de ieri, in comentariile caruia cristi-j a pomenit de leurda, vreau sa va...
20 Comentariu
Fotografii de pe papamond (11)
Astazi va propun aceasta fotografie. Ati ghicit, desigur, ca reprezita un vanzator de legume si...
4 Comentarii
Chowder cu fructe de mare
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Termenul “chowder” provine...
14 Comentarii
Tabel – arome tunisiene
Tabel, sau tabil (uneori este numit si tabel-karwia sau tabel-karawia), este un amestec de mirodenii...
2 Comentarii
Fun & Grill – aprilie 2012
Petreceti o mini-vacanta culinara, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului, la Casa...
2 Comentarii
Ton la gratar cu salata mediteraneana
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Reteta este foarte...
6 Comentarii
Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii
Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure...
12 Comentarii
Fun & Grill – martie 2012
Iata ca a luat sfarsit si cel de-al treilea eveniment culinar desfasurat la casa „Mara”din...
13 Comentarii
Fotografii de pe papamond (10)
In cadrul “peregrinarilor” virtuale pe mapamondul culinar, va prezint astazi o fotografie plina de culoare...
6 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (5)
În acest ultim episod va povestesc pe scurt despre restaurantele etiopiene, atat cele din tara...
11 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (4)
Cel de-al patrulea episod al serialului despre bucataria etiopiana va va prezenta pe scurt cele...
12 Comentarii
Degustare de condimente, aprilie 2012
Va invit miercuri 25 aprilie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
36 Comentariu
Salata marocana de cuscus
Va propun o reteta plina de calitati: rapida, simpla, exotica, delicioasa, decorativa, hranitoare si sanatoasa....
4 Comentarii
Zi de filmare
Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo....
6 Comentarii
Fotografii de pe papamond (9)
Iubesc orezul. Cred ca blogul meu contine, de departe, cele mai multe retete cu orez...
12 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012 – urmare
Ieri seara, 21 martie 2012, a avut loc cea de-a cincea degustare de condimente organizata...
6 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (3)
Articolul despre bucataria etiopiana continua astazi cu cel de-al treilea episod, dedicat în parte prezentarii...
2 Comentarii
Muschiulet de porc cu crusta dulce-picanta
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Carnea de porc...
12 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (2)
Astazi doar cateva alte cuvinte despre istoria Etiopiei, dupa care voi trece la evidentierea si...
12 Comentarii
Pui cu sos de sofran
Reteta aceasta provine, se pare, din bucataria imperiala mogula. Ingredientul cheie din punct de vedere...
10 Comentarii
Fotografii de pe papamond (8)
Am si astazi, pentru dvs., o fotografie interesanta. Iata o imagine, luata noaptea, dintr-o piata...
6 Comentarii
Fotografii de pe papamond (7)
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele...
6 Comentarii
Orez Xinjiang cu pui – reteta video
Orez Xinjiang cu pui – reteta chinezeasca (reteta are si varianta video) Serial sponsorizat de...
10 Comentarii
Pe scurt despre cuscus (2)
Cuscus (Cuscus) – partea a 2-a Iata cea de-a doua parte a articolului despre cuscus....
12 Comentarii
Tortelloni cu sos de vin rosu
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Sosurile de rosii,...
12 Comentarii
Fun & Grill
Petreceti un sfarsit de saptamana culinar, alaturi de mine si de alti pasionati ai gatitului,...
8 Comentarii
Si a fost Marea Gratareala – martie 2012
Ieri s-a încheiat cu succes, la casa „Mara” din Slanic-Prahova, cea de-a doua editie din...
10 Comentarii
Fotografii de pe papamond (6)
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele...
7 Comentarii
Omleta japoneza
Va propun spre vizionare acest film, o adevarata demonstratie de preparare a asa-numitei omlete japoneze,...
19 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Atelier „Bucate si vinuri alese”
Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate...
4 Comentarii
Spaghete cu sos proaspat de rosii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Cred ca aceasta...
6 Comentarii
Somon glasat
Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz „Ascona...
6 Comentarii
Pe scurt despre cuscus (1)
Cuscusul este un aliment devenit popular în ultimile zeci de ani în multe tari, în...
8 Comentarii
Orez cu sfecla si porumb
Sfecla este una dintre vegetalele care dau orezului culoare, dulceata si aroma subtila. Porumbul, la...
4 Comentarii
Fotografii de pe papamond (5)
Am adunat de-a lungul anilor cateva mii de fotografii legate de mancare, parte dintre ele...
10 Comentarii
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Salata de orez cu pui si struguri
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este...
4 Comentarii
Pe scurt despre chop suey
Chop suey, însemnand “bucatele asortate”, sau “rupt în multe bucatele”, este un preparat ce apartine...
9 Comentarii