Nu uitati! Sunteti invitatii mei in fiecare saptamana, de luni pana vineri, la „Retetele lui Radu„, in cadrul emisiunii „Cafeaua de dimineata” de la Kanal D. Retetele mele se difuzeaza in jurul orei 8:20.
Emisiunea poate fi vizionata in direct aici.
Sponsorii emisiunii sunt Singer Romania si Riso Scotti Danubio.
Am vazut si eu emisiunea de astazi in care ai gatit risotto. M-a placut mult. Ai spus lucruri foarte interesante si mi-a placut sfarsitul in care echipa de filmare se napusteste flamanda sa manance ce ai gatit. Spor si succes in continuare! 🙂
@toni: Da, incep sa fiu si eu mai multumit de ceea ce iese si chiar si de prestatia mea. Multumesc. 🙂
Inca nu am reusit sa ma trezesc asa de dimineata. Imi este greu daca ma pun sa dorm pe la 2-3 noaptea. Vreau sa-mi schimb programul de munca si sa ma trezesc de dimineata. Iti doresc sa ai succes in continuare!
@Daniela: Multumesc mult. Poate iti fac o surpriza si n va fi nevoie sa-ti schimbi programul. 🙂
Unde putem sa vedem si noi restul muritorilor care suntem la serviciu la ora aceea inregistrarile emisiunilor? Se poate ? te rugam !
eu nu reusesc sa vad emisiunea la ora la care e difuzata. mi-ar place sa vad inregistrarile. cred ca ar fi bine ca ele sa existe in arhiva blogului ! multumesc.
@Emil & camdinu: Am intentia sa preiau si pe blog inregistrarile. Sper ca cei de la Kanal D sa fie cooperanti in aceasta privinta.
Salut Radu, am urmarit emisiunea de azi. Mi-am pus alarma special la 8:10 pentru a-ti vedea segmentul de emisiune. De reteta nu discut pentru ca nu am vazut sau gustat ceva prezentat de tine care sa nu imi fi placut. La montaj in schimb ar mai fi un pic de lucrat. De exemplu, cartonul pe care intra ingredientele acopera jumatate de imagine. Ma gandesc ca inca sunteti la inceput si lucrurile n-au cum sa mearga decat inspre mai bine. Mult succes si alarma de la ora 8:10 va fi recurenta de acum incolo.
@Daniel: Ai dreptate. Pe mine ma deranjeaza mai mult burtiera, care acopera atat ingredientele cat si, in buna masura, ce fac eu acolo.
Am vazut reteta de astazi si mi-a placut. pulpe de pui cu glazura de miere si ardei iute, in sos de portocale. Fain de tot. iti tin pumnii, iti urez mult scuces si promit sa ma uit in fiecare zi. ma bucur ca ai venit cu retete noi, care nu au fost pe blog. 🙂
@memphis: Reteta a fost apreciata si de cameramani. 🙂 Multumesc pentru urari si sper sa fii constant printre telespectatorii emisiunii.