S-a încheiat operaţiunea „Mâncare de casă pentru Crăciun”

În urmă cu 2 săptămâni am iniţiat acţiunea de a găti pentru public, cu ocazia mesei de Crăciun, preparate tradiţionale româneşti şi franţuzeşti. Se pare că estimările făcute de mine şi Costel Clipescu, despre faptul că o parte a românilor nu mai are timp şi nici chef, uneori nici pricepere, să gătească pentru mesele festive, au fost corecte.
Proiectul „mâncare de casă livrată acasă” a depăşit aşteptările mele. Nu am primit comenzi doar de la prieteni şi de la persoane care au venit deja la evenimentele organizate de mine, deci de la cei care, într-un fel sau altul, au putut proba calitatea bucatelor gătite împreună cu Costel; au venit comenzi, şi nu puţine, şi de la „necunoscuţi”. Am pus ghilimele fiindcă, deşi aceste persoane îmi sunt necunoscute, au comandat în virtutea faptului că mă ştiau de pe blog sau din recomandările prietenilor.
În concluzie, am încheiat acum câteva minute comenzile şi mă pregătesc pentru aprovizionare. De mâine începe lucrul.

Se pare că acest gen de catering, care se adresează meselor festive sau de zi cu zi, de la ocazii speciale, cum sunt Crăciunul şi Paştele, până la zile de naştere, petreceri particulare şi mese corporate, dar şi pentru cei care îşi doresc să guste din când în când câte un foie-gras, confit sau rillette, gătite cu simţ de responsabilitate, are şanse de reuşită.
Ca atare, am de gând să permanentizez această activitate şi s-o comunic publicului într-un mod cât mai eficient, ţintit cât mai precis către cei care ar putea beneficia cel mai bine de acest tip de servicii. Este foarte posibil, de altfel, să extind nu numai gama preparatelor oferite, ci să lărgesc oferta şi la băuturi, în special vinuri şi coniac de bună calitate, la preţuri modice.
Muţumesc tuturor celor care au avut încrederea să participe la evenimentele mele din acest an şi care mi-au comandat servicii de catering sau bucate de casă, fie ei companii sau persoane particulare. Am onorat comenzile foarte bine până în acest moment şi nu am nicio îndoială că la fel se va întâmpla şi în viitor. Am norocul să lucrez cu o echipă extraordinară, căreia îi sunt recunoscător pentru calitatea muncii depuse şi pentru pasiunea şi entuziasmul cu care o face.


4 comentarii pe “S-a încheiat operaţiunea „Mâncare de casă pentru Crăciun”

  1. cristi-j spune:

    Felicitari pentru faptul ca ti-au fost depasite asteptarile si spor la treaba !
    De curiozitate, daca poti sa spui, care au fost primele doua preparate in ordinea numarului de comenzi ?

    • Radu Popovici spune:

      @cristi-j: Carnatii, de toate felurile. Apoi, pulpele de rata confit si tartele Tatin. Interesanta combinatia de traditionalism romanesc si frantuzesc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.