S-a încheiat operatiunea „Mancare de casa pentru Craciun”

În urma cu 2 saptamani am initiat actiunea de a gati pentru public, cu ocazia mesei de Craciun, preparate traditionale romanesti si frantuzesti. Se pare ca estimarile facute de mine si Costel Clipescu, despre faptul ca o parte a romanilor nu mai are timp si nici chef, uneori nici pricepere, sa gateasca pentru mesele festive, au fost corecte.
Proiectul „mancare de casa livrata acasa” a depasit asteptarile mele. Nu am primit comenzi doar de la prieteni si de la persoane care au venit deja la evenimentele organizate de mine, deci de la cei care, într-un fel sau altul, au putut proba calitatea bucatelor gatite împreuna cu Costel; au venit comenzi, si nu putine, si de la „necunoscuti”. Am pus ghilimele fiindca, desi aceste persoane îmi sunt necunoscute, au comandat în virtutea faptului ca ma stiau de pe blog sau din recomandarile prietenilor.
În concluzie, am încheiat acum cateva minute comenzile si ma pregatesc pentru aprovizionare. De maine începe lucrul.

Se pare ca acest gen de catering, care se adreseaza meselor festive sau de zi cu zi, de la ocazii speciale, cum sunt Craciunul si Pastele, pana la zile de nastere, petreceri particulare si mese corporate, dar si pentru cei care îsi doresc sa guste din cand în cand cate un foie-gras, confit sau rillette, gatite cu simt de responsabilitate, are sanse de reusita.
Ca atare, am de gand sa permanentizez aceasta activitate si s-o comunic publicului într-un mod cat mai eficient, tintit cat mai precis catre cei care ar putea beneficia cel mai bine de acest tip de servicii. Este foarte posibil, de altfel, sa extind nu numai gama preparatelor oferite, ci sa largesc oferta si la bauturi, în special vinuri si coniac de buna calitate, la preturi modice.
Mutumesc tuturor celor care au avut încrederea sa participe la evenimentele mele din acest an si care mi-au comandat servicii de catering sau bucate de casa, fie ei companii sau persoane particulare. Am onorat comenzile foarte bine pana în acest moment si nu am nicio îndoiala ca la fel se va întampla si în viitor. Am norocul sa lucrez cu o echipa extraordinara, careia îi sunt recunoscator pentru calitatea muncii depuse si pentru pasiunea si entuziasmul cu care o face.

4 comentarii pe “S-a încheiat operatiunea „Mancare de casa pentru Craciun”

  1. cristi-j spune:

    Felicitari pentru faptul ca ti-au fost depasite asteptarile si spor la treaba !
    De curiozitate, daca poti sa spui, care au fost primele doua preparate in ordinea numarului de comenzi ?

    • Radu Popovici spune:

      @cristi-j: Carnatii, de toate felurile. Apoi, pulpele de rata confit si tartele Tatin. Interesanta combinatia de traditionalism romanesc si frantuzesc. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.