“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati cateva povesti captivante despre o bucatarie extrem de interesanta si, in acelasi timp, foarte putin cunoscuta la noi: cea jamaicana. Voi povesti despre ingrediente specifice, istorie, influente culinare, moduri de a gati si de a asezona, toate acestea in cadrul unui nou eveniment gazduit de magazinul “Biscuit” (Bd. Nicolae Balcescu 26, Bucuresti). Voi gati invitatilor un meniu nu doar specific zonei Caraibelor, dar si echilibrat nutritional si cat se poate de gustos: creveti cu papaya, peste cu nuca de cocos, pui jerk si o inghetata de fructe exotice. Pret: 70 lei.
Daca sunteti interesati va puteti inscrie aici, iar cei care au cont pe Face Book se pot inscrie si aici.


Citeste si articolul →   Curry - amestec de mirodenii

10 comentarii pe ““Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

  1. simina spune:

    @toni: Cred ca ai partial dreptate, dar si ca esti cam aspru judecand astfel. Normal ca oamenii prefera sa capete orice pe gratis, cine n-ar vrea asta? Altii insa chiar nu pot veni. La mine nu este vorba despre comoditate si nici despre lipsa de interes. Motivul este ca stau foarte prost cu banii in momentul acesta; mi-ar fi placut sa vin cu sotul meu, sau macar singura, dar el este somer de cateva saptamani si, cel putin deocamdata, ma abtin. Remarca ta ma face sa ma simt putin vinovata, in sensul ca imi dau seama ca fac parte dintre cei care profita de pe urma activitatii si eforturilor lui Radu, si ca mi-as dori sa-l rasplatesc cumva, dar nu am cum, cel putin deocamdata.
    @Radu: Ai dreptate sa fii putin dezamagit de lipsa de reactie a cititorilor, dar sunt convinsa ca fiecare are motivele sale bine intemeiate.

    • Radu Popovici spune:

      @simina & toni: Cand am inceput blogul stiam ca trebuie sa muncesc la el; nu astept absolut nimic de la publicul vizitator decat respect. Atat.
      In ce priveste reactia, sau lipsa ei, fata de evenimentele la care particip, stiu ca exista explicatii: criza, concedii, lipsa de timp, distanta etc. Toate aceste motive sunt reale, iar eu le inteleg si respect optiunea fiecaruia. Aceasta discutie chiar nu are rost si as vrea s-o incheiem aici.

  2. toni spune:

    Vad ca au comentat doar cei ce nu locuiesc in Bucuresti, ceea ce este si cazul meu. 🙂 Nu mi-e dor de tara, ci doar de unii oameni de acolo. Mi-as dori sa pot veni si eu la demonstratiile tale.
    Vad ca bucurestenii s-au abtinut sa comenteze ceva. Poate te-au contactat in particular? Am mai vazut ca, pana sa faci vreo invitatie punctuala, multi au zis ca ar dori sa vina, unii chiar te-au intrebat de ce nu organizezi ceva. Cand este insa la o adica, toata lumea are alta treaba. Din pacate, cand oamenii pot beneficia gratis de munca ta este ok, cand vine vorba insa sa dea niste bani, socoteala se schimba. De, este criza.

    • Radu Popovici spune:

      @toni: Poate ca este un strop de adevar in ceea ce spui. Si eu sunt un pic dezamagit de reactia cititorilor, insa fiecare are problemele sale si isi stie prioritatile. Se inscriu mult mai multi de pe Facebook decat de pe blog; se pare ca acolo comunitatea este mai empatica si mai interesata. Multi dintre cei care se inscriu vin insa si pe blog, dar Facebook ofera mai multe facilitati si probabil interactiunea este mai usoara.
      Si apoi, cine stie, daca ai fi stat in Bucuresti poate ai fi avut si tu treburile tale. Ti-ai fi zis ca pe mine ma poti vedea oricand si ca deocamdata iti poti folosi timpul altfel. Si eu fac la fel. Vizitez Thailanda, dar inca nu am vazut Voronetul, caci mereu imi zic ca acolo pot merge oricand. 🙁

    • Radu Popovici spune:

      @aliosn: M-am gandit sa mincerc si „turnee” in alte orase, dar nu stiu daca pot rezolva problemele de logistica: sa gasesc un local potrivit, sa adun 20-30 de persoane… As vrea insa sa incerc in viitorul apropiat, poate in toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.