Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca acest interviu aduce ceva nou pentru cei care imi citesc blogul in mod regulat, dar poate doriti sa aruncati o privire peste el.
Intr-unul dintre site-urile importante culinare a aparut un scurt interviu cu subsemnatul. Nu stiu daca acest interviu aduce ceva nou pentru cei care imi citesc blogul in mod regulat, dar poate doriti sa aruncati o privire peste el.
Hallo Radu,
sint de Pärere cä Traditionalismul täu super este.Am Respect pentru Atitudinea ta.
Singurul Aspect care la-si vigora mai mult ar fi New Face la Creatiile tale.
Mincarea traditionalä este o Bucätärie care in Sute de Ani s-a perfectionat.
Prezentatä in Culori si Poale noi este ca si o revolutionare si eu presupun cä o sä primneascä si acceptanzä…
Salutäri
@Jacob: Si eu stiu ca trebuie sa lucrez mai mult la prezentare. Am inceput sa ma documentez. 🙂