"Sunday Grilling", 24 martie 2013

Duminica trecuta a reînceput seria evenimentelor “Sunday Grilling” si, desi vremea a fost racoroasa si a batut putin vantul, curticica de la sediul CampingGrill.ro s-a umplut la capacitatea sa maxima: 16 locuri. Mi-as fi dorit ca spatiul sa fie mai generos, caci am fost nevoiti sa respingem alte 10 cereri de participare. Asa se face ca, luand în consideratie cele petrecute si cele promise ghinionistilor care au ramas pe dinafara, am hotarat sa repetam evenimentul duminica ce urmeaza, adica cea din 24 martie 2013.
banner - "Sunday Grilling", 24 martie 2013 1 - Retetele lui Radu

Va reamintesc faptul ca aceste evenimente îsi doresc sa promoveze un nou stil de a gati în aer liber, mai sanatos si, mai ales, mai diversificat decat cel adociat cu traditionalele gratare pline de fum si de miros, si sa îmbine gatitul cu asocierea bucatelor cu vinuri de calitate si cu povestiri si informatii legate de ingredientele folosite si de preparate, pentru a oferi publicului o experienta culinar-culturala completa si interesanta.
Evenimentul “Sunday Grilling” din 24 martie 2013 se bucura, din nou, de colaborarea cu CampingGrill.ro, care va oferi gratarele Ascona 570MX pe care voi lucra, dar si de cea cu Cramele Halewood, care ne vor încanta cu vinurile din gama Byzantium: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia: vinuri din trei zone viticole diferite, cu trei caractere diferite, potrivindu-se fiecare cu alte preparate din meniu..
Avem, deci, acelasi meniu italian: o gustare, doua feluri principale si un desert:
Bruschetta cu pesto, prosciutto si rosii Creveti cu sos picant de usturoi, serviti cu orez si salata racoritoare de castraveti Pollo alla cacciatore (pui în stil vanatoresc) con gnocchi Piersici umplute cu crema de branza, servite cu sos caramel
Va astept, deci, duminica 24 martie 2013, la orele 13:00, în str. Maica Alexandra nr. 5, la frumosul showroom al companiei CampingGrill.ro. Pretul de participare este de 99 lei/persoana.
Cum numarul de locuri este limitat, rezervarile se fac, ca si data trecuta, achitand acesti bani în avans; detalii despre modalitatea de a efectua plata si despre numarul de locuri disponibile se pot obtine la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro. Urmaresc continuu aceasta adresa de e-mail si promit sa va raspund prompt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.