Sunday Grilling

Conform prognozei meteo, data de 10 iunie 2012 va marca o zi fara ploaie, cu maxima atingand în Bucuresti si 32 °C. Parerea mea este ca o astfel de zi trebuie întampinata cu optimism si cu dorinta de a petrece cateva ore relaxante, cu mancare buna si vinuri deosebite, cu comeseni interesanti si cu un amfitrion care poarta dupa el o tolba cu povesti.
Sunday Grilling1 - Sunday Grilling 1 - Retetele lui Radu

Tot pe 10 iunie 2012, daca nu ma însel, avem în Bucuresti alegeri pentru primarie. În concluzie, va invit ca dupa mersul la urne si dupa votarea candidatului preferat, sa va opriti între orele 12:00 si 17:00 la Antique Bistro & Wines si sa cautati terasa localului.
O veti gasi usor; este un loc intim si placut, plin de flori. Acolo voi gati pentru dumneavoastra pe gratarele puse la dispozitie de campinggrill.ro. Credeti-ma, nu este putin lucru, caci aceste gratare au cateva particularitati de constructie si design care le permit sa fie extrem de versatile. Ştiu ce vorbesc, am unul si acasa si am gatit de cateva ori pe el.
De altfel, meniul oferit va poate dovedi asta, caci toate bunatatile de mai jos vor fi gatite pe gratar.
Rulouri de vinete umplute cu ricotta si servite cu un coulis de rosii
Risotto cu creveti
Piept de rata gatit pe placa de cedru si servit cu sos de stafide si menta
Muschi de porc învelit în bacon, alaturi de cartofi copti cu rozmarin
Frigarui de fructe cu sos de smantana, miere si mirodenii
La acestea, se adauga trei pahare cu vinuri rose si rosii oferite de Enira si Alira (sunt excelente, le cunosc bine) si un pahar cu proseco, oferit de Heinrig Distribution. Plus, cateva povesti interesante despre preparate si ingrediente, dar mai ales despre cultura gatitului în aer liber, pe care vi le voi spune în timp ce gratarele lucreaza.
Sunt doar 25 de locuri disponibile, iar pretul pentru toate acestea este de 75 lei/persoana.
Pentru rezervari sunati la: 0768.924.906 sau 0724.267.909.
Daca aveti întrebari, voi fi fericit sa va raspund, asa ca nu ezitati si cereti orice lamuriri credeti ca va sunt necesare.

    • Radu Popovici spune:

      @sorin: Imi pare rau, s-au ocupat tot, desi am si suplimentat cu cateva locuri. daca vrei, te luam in calcul urmatoarea data, pe 7 iulie. Inca nu este stabilita oficial ca data, dar 99% aceasta va fi ziua.

  1. christy spune:

    as vrea sa vin numai sa te vad pe 10 iunie, sa-l vad pe omul despre care pot spune ca m-a invatat foarte multe in domeniul culinar, dar din pacate nu sunt in tara, in schimb te urmaresc cu foarte mare atentie si astept cu nerabdare sa vin acasa sa incerc vinul prezentat de tn. Eu si sotia mea iti transmitem salutari din Irlanda, succes si nu uita suntem cu ochii pe tn.
    P.S. O sa incerc si eu sa gatesc piept de rata, e mai grea faza cu placa de cedru, dar o sa ne descurcam noi.

    • Radu Popovici spune:

      @christy: Mda, Irlanda este cam departe… Mi-ar fi placut si mie sa ne cunoastem, dar trebuie sa lasam asta pentru alta ocazie. Multumesc pentru salutari si bafta cu placa de cedru. 🙂

  2. mihaelar63 spune:

    Of ce ma tenteaza …. poate la urmatorul eveniment . Chiar imi pusesem in gand sa vizitez Bucurestiul .

    Nu uita sa ne spui cum a fost .
    Sper sa-ti iasa mai mult ca perfect !!!

  3. jollyca spune:

    Gataaa, rezervat. Abia astept sa studiez mai indeaproape gratarele de la Weber pentru ca intentionez sa-mi cumpar si eu unul…

  4. mihaelar63 spune:

    Piept de rata gatit pe placa de cedru cu stafide si menta -suna incitant . Cateodata ii invidiez pe ,, oraseni ” pentru gama mare de perspective ce le au .

  5. mihai2206 spune:

    @Radu: Inca o saptamana doar lichide clare, apoi o saptamana lichide mai putin clare, asta cred ca inseamna supe creme, chestii similare si apoi inca 2 saptamani alimente pasate. Trebuie sa imi treci minunatiile alea prin blender 😛

Dă-i un răspuns lui Radu Popovici Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.