Acum cateva zile v-am prezentat o varianta de pesto mixt, care folosea mai multe tipuri de verdeturi aromate, in special leurda. Revin astazi cu o reteta foarte simpla, de paste proaspete aromatizate cu acest pesto; leurda se va trece rapid, asa ca profit de faptul ca inca mai este pe piata ca sa va bat la cap cu ea.


Bucatarie: Retetele lui Radu
Dificultate: usor
Cantitate: 4 portii
Timp de preparare: 5 minute
Timp de gatit: 5 minute

Ingrediente:
350 g tagliatelle proaspete
sare
3-4 linguri de pesto misto

Instructiuni:
Se fierb tagliatellele in multa apa cu sare, clocotita, la foc mediu-iute, 3-5 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se scurg tagliatellele de apa si se amesteca rapid cu sosul pesto. Se servesc ornate cu frunze proaspete de ierburi aromate. Eu am preferat busuiocul, caci mi s-a parut ca frunzulitele sale arata mai decorativ.