Tapas y Vinos

Evenimentele gastronomice de vineri, desfasurate “La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul sediu din Bucuresti al Cramelor Halewood, continua, pe data de 17 martie, la orele 19:00, cu o seara spaniola: “Tapas y Vinos”, sau, mai pe limba noastra, “Gustari si vinuri”.
TapasVinos2 - Tapas y Vinos 1 - Retetele lui Radu

Daca doriti sa aflati cateva amanunte despre deja celebrele tapas, puteti accesa acest link. Meniul va include, alaturi de vinurile catalane Mas Rabell (alb, rose si rosu), brandy-ul vechi de 10 ani Gran Riserva, de la casa Miguel Torres, urmatoarele preparate:
Patatas alioli (Cartofi cu sos de usturoi) Hojaldres de ciruela y bacon (Rulouri cu bacon si prune) Gambas al ajillo (Creveti cu usturoi si orez) Mejillones a la vinegreta (Midii cu sos vinegreta) Calamares rellenos (Calmari umpluti, cu sos picant de rosii)
Costul evenimentului (mancare, vinuri si servicii) este de 99 lei/persoana. Cum numarul de locuri este limitat, rezervarile se fac achitand acesti bani în avans; detalii despre modalitatea de a efectua plata si despre numarul de locuri disponibile se pot obtine la radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro. Urmaresc continuu aceasta adresa de e-mail si promit sa va raspund prompt.

Citeste si articolul →   Pe scurt despre picada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.