Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

Am fost invitat miercuri, 27 mai 2009, să performez o mică demonstraţie culinară cu tema „Simfonia Legumelor”, eveniment organizat de Lalla Events la restaurantul Sangria. Brava TV a fost unul dintre parteneri şi aşa am ajuns şi eu pe acolo.
Radu Popovici - demonstratie la "Simfonia Legumelor" 2009

Am încropit rapid două salate foarte simple, dar oarecum neobişnuite pentru publicul român (retetele le puteţi afla aici şi aici). Cred că am fost în formă, căci, deşi eram doar pentru a doua oară în faţa unui public, mi-am găsit bine vorbele şi mi-am plimbat audienţa pe multe cărări culinare în jurul Mediteranei şi prin Asia de Sud-Est.

Nu insist mai mult, căci îmi vine greu să analizez calitatea evenimentului şi propria mea prestaţie; vreau doar să spun că am fost aplaudat (este prima oară în viaţa mea şi este o senzaţie ciudată, dar plăcută atunci când îţi răsplăteşte munca), iar, la plecare, Adrian, bucătarul de la Sangria, (care a fost şi el protagonist al evenimentului, având o demonstraţie chiar înaintea mea) m-a salutat cu „să trăiţi!”. Nu ştiu dacă îi salută aşa pe toţi cei mai în vârstă ca el, sau era o manifestare a surprizei că un amator s-a descurcat onorabil.

Cam atât, am vrut doar să mă dau un pic mare şi să vă arăt că sunt activ pe toate planurile culinare posibile.


Citeste si articolul →   Pulpe de pui marinate cu cartofi fondanti

2 comentarii pe “Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

  1. andra spune:

    He, he, nostim text. Imi place auto-ironia, desi, asa cum am vazut ca sunt postarile tale, cred ca ai fost bine pregatit. E nostim si acel „sa traiti!”, cred ca te-a lasat masca. Mi-ar fi placut sa particip si eu, cum se obtin invitatii la astfel de evenimente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.