Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

Am fost invitat miercuri, 27 mai 2009, sa performez o mica demonstratie culinara cu tema “Simfonia Legumelor”, eveniment organizat de Lalla Events la restaurantul Sangria. Brava TV a fost unul dintre parteneri si asa am ajuns si eu pe acolo.
Radu Popovici - demonstratie la "Simfonia Legumelor" 2009

Am încropit rapid doua salate foarte simple, dar oarecum neobisnuite pentru publicul roman (retetele le puteti afla aici si aici). Cred ca am fost în forma, caci, desi eram doar pentru a doua oara în fata unui public, mi-am gasit bine vorbele si mi-am plimbat audienta pe multe carari culinare în jurul Mediteranei si prin Asia de Sud-Est.

Nu insist mai mult, caci îmi vine greu sa analizez calitatea evenimentului si propria mea prestatie; vreau doar sa spun ca am fost aplaudat (este prima oara în viata mea si este o senzatie ciudata, dar placuta atunci cand îti rasplateste munca), iar, la plecare, Adrian, bucatarul de la Sangria, (care a fost si el protagonist al evenimentului, avand o demonstratie chiar înaintea mea) m-a salutat cu “sa traiti!”. Nu stiu daca îi saluta asa pe toti cei mai în varsta ca el, sau era o manifestare a surprizei ca un amator s-a descurcat onorabil.

Cam atat, am vrut doar sa ma dau un pic mare si sa va arat ca sunt activ pe toate planurile culinare posibile.

Citeste si articolul →   La “pieting” - partea 3

2 comentarii pe “Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

  1. andra spune:

    He, he, nostim text. Imi place auto-ironia, desi, asa cum am vazut ca sunt postarile tale, cred ca ai fost bine pregatit. E nostim si acel “sa traiti!”, cred ca te-a lasat masca. Mi-ar fi placut sa particip si eu, cum se obtin invitatii la astfel de evenimente?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.