Un Tarot cu Adi Hadean

Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hadean a gatit, în cadrul unei actiuni de binefacere, pentru Daniel Raduta, dar si pentru cei circa 40 de clienti prezenti. Mancarea a fost, asa cum m-am asteptat de la Adi, excelenta.

Meniul a fost inteligent ales, ca sa poata fi preparat din timp si cu cat mai putina presiune, iar “gateala” a fost dusa la capat cu maiestrie. Am mancat o supa crema de gulii, asezonata interesant cu sos pesto, busuioc si seminte de floarea-soarelui, un muschiulet de porc bardat cu bacon, care se topea în gura, si ca desert un mousse de citrice cu jeleu de portocale.

Pe langa desfatarile gustative am avut parte si de o companie placuta, si ma refer în special la Adrian Crivat si Viorel Copolovici, alti 2 bloggeri importanti din domeniul gastronomic.

Cateva cuvinte si despre restaurant: placut si destul de intim, nu prea scump, “asezonat” de prezenta multor personalitati din show-biz, lucru nu întamplator caci patronul restaurantului este Mugurel Vrabete, basistul formatiei Holograf.

Actiunea organizata de Adi Hadean nu este doar laudabila si demonstrativa în ce priveste calitatea sa ca om de omenie, dar mi-a dezvaluit, înca o data, realul sau talent culinar. Multumesc Adi si mult succes lui Daniel Raduta!

Citeste si articolul →   Unde si ce mancam de Revelion? - oferta 1

4 comentarii pe “Un Tarot cu Adi Hadean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.