Un Tarot cu Adi Hadean

Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hădean a gătit, în cadrul unei acţiuni de binefacere, pentru Daniel Răduţă, dar şi pentru cei circa 40 de clienţi prezenţi. Mâncarea a fost, aşa cum m-am aşteptat de la Adi, excelentă.

Meniul a fost inteligent ales, ca să poată fi preparat din timp şi cu cât mai puţină presiune, iar „găteala” a fost dusă la capăt cu măiestrie. Am mâncat o supă cremă de gulii, asezonată interesant cu sos pesto, busuioc şi seminţe de floarea-soarelui, un muşchiuleţ de porc bardat cu bacon, care se topea în gură, şi ca desert un mousse de citrice cu jeleu de portocale.

Pe lângă desfătările gustative am avut parte şi de o companie plăcută, şi mă refer în special la Adrian Crivăţ şi Viorel Copolovici, alţi 2 bloggeri importanţi din domeniul gastronomic.

Câteva cuvinte şi despre restaurant: plăcut şi destul de intim, nu prea scump, „asezonat” de prezenţa multor personalităţi din show-biz, lucru nu întâmplător căci patronul restaurantului este Mugurel Vrăbete, basistul formaţiei Holograf.

Acţiunea organizată de Adi Hădean nu este doar lăudabilă şi demonstrativă în ce priveşte calitatea sa ca om de omenie, dar mi-a dezvăluit, încă o dată, realul său talent culinar. Mulţumesc Adi şi mult succes lui Daniel Răduţă!


Citeste si articolul →   La gătit cu Vita Cook - partea 1

4 comentarii pe “Un Tarot cu Adi Hadean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.