KUMAR’S AGRA PALACE
Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47

Vă povesteam deja că primesc pe e-mail, de la mai multe restaurante, oferte de revelion. Iată o nouă venită, cea a restaurantului Agra Palace. Mărturisesc că acest restaurant cu specific (preponderent) indian este de ceva timp pe lista locuri ce trebuie călcate, dar este al naibii de departe de zona mea de acţiune. Oricum, bucătăria indiană este una dintre preferatele mele aşa că, până la urmă, voi ajunge şi la Agra Palace, unde sper ca bucătarul să fie meseriaş.

Până atunci, iată oferta lor:

BAR INCLUS
Welcome Punch/ Sampanie/ Whisky/ Vodca/ Gin/ Vin Rosu si Alb /Campari / Sucuri/ Racoritoare/Vin fiert cu Scortisoara/ Coniac/ Apa/ Ceai/ Cafea

MENIU
Bufet cu specialitati indiene, bucate internationale si traditionale romanesti!

APERITIVE
Supa de curcan cu fasole rosie
Ciuperci umplute cu branza gorgonzola
Sortimente de branzeturi cu fructe exotice
Canapele cu somon si icre negre
Hommous cu rosii uscate
Sortimente de aspicuri
Anchovy swiss toast

FEL PRINCIPAL
Friptura de miel cu condimente si aroma de rozmarin
Costite de porc asezonate cu condimente
Friptura de porc la cuptor
Curcan la cuptor cu prosciutto
Creveti mari la alegerea dvs. (prajiti sau fierti) cu diferite sosuri
Tac-tac -specialitate indiana preparata cu ficat, rinichi, inima si condimente
Jambon afumat
Sufleu de conopida cu spanac

GARNITURI
French toast cu usturoi si busuoic
Cartofi natur caramelizati
Salata cezar cu dressing
Tabule (salata arabeasca)
Platou muraturi
Sparanghel
Sortimente de paine

DESERT
Fantana de ciocolata cu fructe exotice
Tort de ciocolata
Varietate de prajituri
Fructe

PROGRAM ARTISTIC
Formatie muzicala liveDJ (toate genurile de muzica)
Jocuri de Artificii
Tombola cu Premii

Pret persoana: 100 euro
Grabiti-va! Locurile sunt limitate!
15% reducere pana pe 15 noiembrie
10% reducere pana pe 15 decembrie
Si 10% reducere pentru grupuri de peste 10 persoane

Gratis! Copiii sub 5 ani si 50% reducere copii peste 5 ani!
Reducerile de la persoane individuale se cumuleaza cu cele de la grupuri in perioadele mentionate. Pentru informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la:
0788.066.928 – 0788.301.177 sau arunkumar@agrapalace.ro

După cum se vede, avem de-a face şi aici cu un meniu extrem de stufos. Mâncare multă şi cam amestecată, în opinia mea. Este adevărat că nu ştiu cât de dornic este românul să mănânce de Revelion un curry, un biryiani, un pulao, o korma sau alt fel tipic indian (mie mi-ar plăcea, de exemplu, dar eu sunt mai ciudat), iar organizatorii au vrut, pesemne, să se asigure că acoperă absolut toate gusturile. Aşa se face că meniul pare să conţină preparate italieneşti, libaneze, indiene, franţuzeşti, americane, chinezeşti etc. Senzaţia mea este că organizatorii s-au străduit cam prea mult să pună câte un pic din toate şi riscă să nu satisfacă pe deplin pe nimeni. Remarc şi folosirea greşită a termenului „aperitive” (care înseamnă băuturi destinate a deschide apetitul) în loc de „gustări”. De obicei este o greşeală pe care nu o fac profesioniştii, mai ales în scris, în special într-o ofertă destinată clienţilor. Am aruncat o privire şi pe site-ul restaurantului şi, din păcate, tot aşa scrie şi acolo.

În ce priveşte băuturile, bufetul este liber, adică se poate bea cu „burta”, iar sortimentul este foarte variat. Există riscul ca unii invitaţi să exagereze şi să dea gata câte o sticlă de whisky, dar organizatorii se pare că se aşteaptă (sau îşi doresc) să fie vizitaţi de familii (spun asta văzând gratuităţile pentru copiii mici şi reducerile importante pentru cei mai mărişori), iar consumul mediu de alcool să fie în limite rezonabile.
Oferta de la Agra Palace menţionează mai multe facilităţi care nu sunt de lepădat (diverse gratuităţi şi reduceri) şi, de asemenea, acordă destulă importanţă şi părţii de divertisment. Şi-au dat osteneala să aducă o formaţie muzicală, au organizat jocuri de artificii şi chiar o tombolă cu premii, aşa că, dacă mergeţi acolo cu copiii, aceştia vor avea un prilej de emoţii şi distracţie.

Ajungem acum şi la preţ, care nu pare mic: 100 Euro, adică vreu 440 lei pentru 26 de preparate. La o împărţeală rapidă, ajungem la 17 lei/preparat, incluzând băutură, divertisment şi ceva reduceri şi gratuităţi. Poate nu este mult ca preţ per bucată, dar cred că sunt cam multe bucăţi. Întrebarea este: câtă importanţă eşti dispus să dai acestui Revelion? Dacă ai de gând să investeşti 100 de euro, sunt convins că la Agra Palace sunt mari şanse să te simţi bine.
Deci, cine se înscrie la Agra Palace?

În aceeaşi serie de articole:
Unde şi ce mâncăm de Revelion? – oferta 1: Ginger
Unde şi ce mâncăm de Revelion? – oferta 3: Peperoni