Update la “Haideti sa ne cunoastem!”

Sunteti poftiti duminica, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul „Ginger”, din Bucuresti, Calea Grivitei nr. 194. Detalii despre numarul de locuri si costuri aici.

Puteti vedea acum si meniul propus de “Ginger”. Fotograful nu se ridica la calitatea bucatarului, din pacate, dar chiar si asa se poate vedea ca preparatele sunt deosebite si interesante.

Gustare
Gustare:
Trandafiri de roastbeef pe blinii de cartofi, branzeturi trufate cu asortiment de salate si nuca

Fel principal
Fel principal:
Rulouri din piept de pui cu branzeturi si rosii uscate, orez Basmati si sos de unt cu ceapa confiata

Desert
Desert:
Mousse de ciocolata alba cu nuca de cocos, prune de California si sos de ciocolata amaruie cu fructe de padure

Nu uitati, termenul final pentru confirmari este 8 februarie 2010. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem.

Citeste si articolul →   Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

19 comentarii pe “Update la “Haideti sa ne cunoastem!”

  1. Mirela Stanescu spune:

    Am descoperit site-ul de cateva luni si imi place f. mult. Ma bucura ideea de a ne cunoaste si de a lua masa cu alte persoane din acest ”club”. Ma inscriu cu un loc. Multumesc si succes in continuare! Mirela

    • Radu Popovici spune:

      @andra: Eu iti tin pumnii sa ai parte de o coada mica la intrarea in San Pietro. 🙂
      Neaparat sa urci scarile catre acoperis, este intr-adevar un efort, dar privelistea merita cu prisosinta.

  2. MazdaRX8 spune:

    Bine NASHULE! 🙂
    Iti pup mana cand ne intalnim pe 14!
    Dar dai mielu’!!!!!

    Nazad = inapoi; treci inapoi; treci in spate…
    Noroc ca nu inseamna ca sunt „inapoiat” (mintal)!

  3. Strati spune:

    Hmmm salivez numai cand le vad. Pacat ca nu stau in Bucuresti si nici prin apropiere sa trag o fuga.

    Sa aveti pofta, voie buna si sa fiti iubiti!

  4. Cristi spune:

    Arata foarte bine, ceva intre, cum ar spune irlandezul, „fancy and tasty” 🙂 .
    Gustarea nu e cam mare, ca si cantitate, zic?
    Am aflat de curind cum se face coroana aia din zahar topit, „cuibul”, si nu credeam sa fie asa de simplu. Bine, tre’ sa ai mina buna 🙂 .
    Blinii de cartofi sint simpli sau sint batuti cu ceva, ca asa-mi par.
    Succes, pun si eu acum anuntul pe foodblog, sper sa aveti booking full in citeva zile.

  5. andra spune:

    Da, arata interesant. Pozele nu sunt grozave, dar se vede ca „gateala” este ingrijita. Probabil ca sunt si bune la gust… Ii invidiez pe cei care vor fi prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.