Sunteţi poftiţi duminică, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul „Ginger”, din Bucureşti, Calea Griviţei nr. 194. Detalii despre numărul de locuri şi costuri aici.

Puteţi vedea acum şi meniul propus de “Ginger”. Fotograful nu se ridică la calitatea bucătarului, din păcate, dar chiar şi aşa se poate vedea că preparatele sunt deosebite şi interesante.

Gustare
Gustare:
Trandafiri de roastbeef pe blinii de cartofi, branzeturi trufate cu asortiment de salate si nuca

Fel principal
Fel principal:
Rulouri din piept de pui cu branzeturi si rosii uscate, orez Basmati si sos de unt cu ceapa confiata

Desert
Desert:
Mousse de ciocolata alba cu nuca de cocos, prune de California si sos de ciocolata amaruie cu fructe de padure

Nu uitaţi, termenul final pentru confirmări este 8 februarie 2010. Aştept cu nerăbdare să ne cunoaştem.