Sunteti poftiti duminica, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul „Ginger”, din Bucuresti, Calea Grivitei nr. 194. Detalii despre numarul de locuri si costuri aici.
Puteti vedea acum si meniul propus de “Ginger”. Fotograful nu se ridica la calitatea bucatarului, din pacate, dar chiar si asa se poate vedea ca preparatele sunt deosebite si interesante.
Gustare:
Trandafiri de roastbeef pe blinii de cartofi, branzeturi trufate cu asortiment de salate si nuca
Fel principal:
Rulouri din piept de pui cu branzeturi si rosii uscate, orez Basmati si sos de unt cu ceapa confiata
Desert:
Mousse de ciocolata alba cu nuca de cocos, prune de California si sos de ciocolata amaruie cu fructe de padure
Nu uitati, termenul final pentru confirmari este 8 februarie 2010. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem.
@Mirela Stanescu: V-am retinut locul. Va astept pe 14 februarie 2010, ora 13:00.
Am descoperit site-ul de cateva luni si imi place f. mult. Ma bucura ideea de a ne cunoaste si de a lua masa cu alte persoane din acest ”club”. Ma inscriu cu un loc. Multumesc si succes in continuare! Mirela
Ma voi gandi la voi de la Roma. Va tin pumnii!
@andra: Eu iti tin pumnii sa ai parte de o coada mica la intrarea in San Pietro. 🙂
Neaparat sa urci scarile catre acoperis, este intr-adevar un efort, dar privelistea merita cu prisosinta.
Vad ca lumea se tot aduna. 🙂 Iti urez sa umpli sala si sa va simtiti minunat.
@toni: Iti dai seama ca si eu mi-as dori sa fim cat mai multi prezenti si sa fie o zi de care sa ne amintim cu placere.
Bine NASHULE! 🙂
Iti pup mana cand ne intalnim pe 14!
Dar dai mielu’!!!!!
Nazad = inapoi; treci inapoi; treci in spate…
Noroc ca nu inseamna ca sunt „inapoiat” (mintal)!
Am un miel de la tine!
pentru „botez” de nume!
Apropo, stii ce inseamna „Nazad” in rusa?
🙂
@MazdaRX8: He, he, atunci ti-s nas si trebuie sa-mi pupi mana. 🙂
Nazad parca inseamna inapoi, dar nu sunt prea sigur.
Pentru cei cu probleme tip diabet, la desert se poate ceva cu „indulcitor”? Daca nu, bem 2 shpritzuri mai mult!
🙂
@NazadRX8: Mergi pe varianta sprituri, desi acolo vinurile sunt prea bune ca sa le strici punand apa in ele.
Hmmm salivez numai cand le vad. Pacat ca nu stau in Bucuresti si nici prin apropiere sa trag o fuga.
Sa aveti pofta, voie buna si sa fiti iubiti!
@Strati: Ne vom gandi la tine cand le vom degusta. 😉
Arata foarte bine, ceva intre, cum ar spune irlandezul, „fancy and tasty” 🙂 .
Gustarea nu e cam mare, ca si cantitate, zic?
Am aflat de curind cum se face coroana aia din zahar topit, „cuibul”, si nu credeam sa fie asa de simplu. Bine, tre’ sa ai mina buna 🙂 .
Blinii de cartofi sint simpli sau sint batuti cu ceva, ca asa-mi par.
Succes, pun si eu acum anuntul pe foodblog, sper sa aveti booking full in citeva zile.
@Cristi: Multumesc. Sa speram ca ne adunam cativa, sa am cu cine schimba o vorba. 🙂
Poti posta si retetele acestor preparate?
@toni: Poate, dar numai dupa eveniment. Surpriza trebuie sa ramana surpriza, nu se divulga. 🙂
Da, arata interesant. Pozele nu sunt grozave, dar se vede ca „gateala” este ingrijita. Probabil ca sunt si bune la gust… Ii invidiez pe cei care vor fi prezenti.
@andra: Poti incerca sa ti le prepari singura, acasa.