Update la “Moartea unui proiect frumos”

Cred ca v-am plictisit pe toti cu atatea articole despre bunele maniere la masa, asa ca mi s-a parut oportun sa intrerup momentan seria si sa va dau o veste noua despre BravaTV. Va anuntasem in urma cu cateva zile ca postul si-a intrerupt emisia. Ei bine, asta a ramas neschimbat. Postul TV este in conservare, adica nu mai emite momentan, probabil pe o perioada de minim cateva luni, poate si 1-2 ani. Oamenii care nu au fost disponibilizati vor alcatui o casa de productie; se vor produce, probabil, in special emisiuni culinare.
Se studiaza de asemenea posibilitatea emiterii pe Internet. Sa vedem ce va iesi din asta, oricum, eu cred ca emiterea pe orice canal posibil este mai buna decat tacerea. Cam atat deocamdata.

Citeste si articolul →   Degustare de condimente, martie 2012 – urmare

4 comentarii pe “Update la “Moartea unui proiect frumos”

 1. Emil40 spune:

  Daca va emite pe Internet este un mare castig pentru toti,eu astept cu nerabdare sa apara pe Internet si sigur va avea audienta deoarece avem nevoie de aceste emisiuni,avem nevoie de cultura culinara,nu mai merge cu cartofi prajiti oua si branza ca pe vremuri,vremurile s-au schimbat si un suflu nou este bineveni.
  Deci la treaba baieti,un site nici nu este asa scump,iar banda gasim noi 🙂

 2. samoila tudorel spune:

  rusine “Brava tv” (dar de ce Brava?nu este de neinlocuit! ba chiar lasa de dorit, mie personal nu-mi place decat dl. Popovici! toata lumea este de inlocuit! daca “Brava” nu avea bani, de ce s-a lansat in proiecte de genul Epoca de aur? nota 1,BRAVA TV!

 3. Corina spune:

  Ai perfecta dreptate, desi diferenta e importanta. Pe internet vezi programul daca chiar vrei sa vezi asta, pe cand la televizor mai stau oamenii si cand nu au ce face, stau asa, ca oile.Si ceva ceva tot se prinde de ei, daca se uita la o emisiune buna culinara,si e un castig.
  Oricum, tinem pumnii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.