Va astept "La mansarda" cu delicatese pentru cineva special

Odata cu cina lejera cu tema „Branzeturi si Vinuri„, desfasurata pe data de 19 februarie 2013, am inaugurat seria evenimentelor cultural-culinare care se vor desfasura în frumoasa si primitoarea mansarda din superba cladire situata pe strada Paris, la nr. 7A, care adaposteste sediul din Bucuresti al Cramelor Halewood.
banner - Va astept "La mansarda" cu delicatese pentru cineva special 1 - Retetele lui Radu

Aceste evenimente se doresc a fi relaxate, non-formale, scopul lor fiind acela de a aduna laolalta oameni care împartasesc pasiunea pentru mancare si bautura de calitate, ca si interesul pentru latura culturala a gastronomiei.
Desigur, vinurile, ca si alte bauturi (vin spumant, cidru, rom, bere, cocteiluri, coniac, bitter, gin, brandy, whisky) sau chiar condimente (uleiuri si oteturi), produse si distribuite de Halewood, vor juca un rol important. Ele vor fi prezentate, degustate si alaturate bucatelor cu care se potrivesc cel mai bine. Şi ca acest pahar de bautura sa devina un pahar de vorba, nu vor lipsi nici povestile interesante. Ştiti bine ca nu pot sa tac atunci cand stau la masa înconjurat de meseni de calitate!
Primul astfel de eveniment este dedicat, atentie doamnelor si domnisoarelor!, zilei de 8 Martie. Va propun o cina cu multe gustari si vinuri, asa ca puteti oferi acelei persoane speciale din viata dvs., o seara plina de delicatese. Veti putea gusta si aprecia ingrediente de calitate cum sunt cremele de branzeturi fine, trufele, somonul afumat, icrele de Manciuria, crevetii, prosciutto-ul San Daniele, orezul salbatic etc. si vinurile albe, rose si rosii din gama Byzantium, produse de Cramele Halewood.
Iata si meniul:
Crema de branzeturi fine cu trufe si ierburi aromatice
Salata de mere cu somon fumé si icre de Manciuria
Rulouri de prosciutto cu pere, rucola si Parmesan
Creveti picanti cu relish acrisor de castraveti
Satay de pui cu mac si susan, acompaniate de sos de arahide si orez salbatic
Tort Cappucino
Vinurile care vor însoti preparatele culinare sunt: Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia.
Va astept, deci, în ziua de 8 martie, la orele 19:00, în str. Paris nr. 7A. Costul evenimentului este de 99 lei/persoana (include mancare, bautura si servicii), iar înscrierile se fac achitand în avans întreaga suma. Detalii la adresa mea de e-mail: radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.