Videoretete.ro

De cativa ani încoace, am ferma credinta ca în internetul culinar (dar nu numai), viitorul este al informatiei filmate. Nu am fost contrazis, caci, în toata lumea, cele mai importante site-uri culinare prezinta deja, de ceva timp, numeroase materiale filmate. De aceea, nasterea unui video-blog era doar o chestiune de timp.
Sunt bucuros ca proiectul videoretete.ro a prins viata. Este initiativa si munca mea, dar blogul nu este personal, ci comun, adica deschis tuturor celor care produc retete filmate, chiar daca la nivel de amator.
Bineînteles, productia romaneasca disponibila nu este îndeajuns de bogata ca sa acopere toate zonele de interes, de aceea în acest blog exista si materiale în limba engleza, alese cu mare grija. Veti putea întalni vedea la lucru mari bucatari si show-men din domeniul culinar.
Blogul mai are si o sectiune de demonstratii culinare, pentru începatori si nu numai: puteti vedea în detaliu si afla mici trucuri despre cum se taie ceapa, cum se fileteaza un peste, cum se fac clatitele etc.
Astept si aici, dar mai ales în videoretete.ro, sugestii si, mai ales, materiale filmate de la cititori.

Citeste si articolul →   Creveti cu orez si ciuperci shiitake

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.