Videoretete.ro

De câţiva ani încoace, am ferma credinţă că în internetul culinar (dar nu numai), viitorul este al informaţiei filmate. Nu am fost contrazis, căci, în toată lumea, cele mai importante site-uri culinare prezintă deja, de ceva timp, numeroase materiale filmate. De aceea, naşterea unui video-blog era doar o chestiune de timp.
Sunt bucuros ca proiectul videoretete.ro a prins viata. Este iniţiativa şi munca mea, dar blogul nu este personal, ci comun, adică deschis tuturor celor care produc reţete filmate, chiar dacă la nivel de amator.
Bineînţeles, producţia românească disponibilă nu este îndeajuns de bogată ca să acopere toate zonele de interes, de aceea în acest blog există şi materiale în limba engleză, alese cu mare grijă. Veţi putea întâlni vedea la lucru mari bucătari şi show-men din domeniul culinar.
Blogul mai are şi o secţiune de demonstraţii culinare, pentru începători şi nu numai: puteţi vedea în detaliu şi afla mici trucuri despre cum se taie ceapa, cum se filetează un peşte, cum se fac clătitele etc.
Aştept şi aici, dar mai ales în videoretete.ro, sugestii şi, mai ales, materiale filmate de la cititori.


Citeste si articolul →   Pe scurt despre blogurile culinare romanesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.