Vineri “la Mansardă”: Cină lejeră cu şi pe… canapele – 29 martie 2013

Serile de vineri “La mansardă”, în strada Paris, la numărul 7A, unde se află elegantul sediu din Bucureşti al Cramelor Halewood, continuă pe data de 29 martie, la orele 19:00, cu o nouă seară relaxantă. Veţi avea ocazia să gustaţi şi să degustaţi, aşezaţi comod pe frumoasele canapele şi fotolii de piele din spaţiul nostru de „joacă”, numeroase gustărele preparate cu ingrediente de bună calitate (prosciutto, foie-gras, fructe de mare, legume, ierburi aromate, mirodenii, carne sosuri, brânzeturi etc.), vinurile din gama Byzantium (Blanc de Transylvanie, Rose Euxine şi Rosso di Valachia) şi vinul spumant Rhein Extra Rose.
canapele - Vineri “la Mansardă”: Cină lejeră cu şi pe... canapele – 29 martie 2013 1 - Retetele lui Radu

Ca de fiecare dată, vă voi povesti câte ceva despre ingredientele folosite şi despre modul în care mâncarea şi băutura se armonizează una cu alta si cum o cina poate fi nu doar un eveniment culinar, ci si unul cultural. Voi gati, ca de fiecare data, alaturi de prietenul Costel Clipescu, un bucatar creativ, cu mare experienta.
Sper ca mulţi dintre dvs. să răspundeţi afirmativ şi să vă număraţi printre oaspeţii mei. Costul evenimentului (mâncare, băutură şi servicii) este de 99 lei/persoană. Cum numărul de locuri este întotdeauna limitat, rezervările se fac achitând aceşti bani în avans, în contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank agenţia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu menţiunea CANAPELE; detalii legate de eveniment şi despre numărul de locuri disponibile în orice moment se pot obţine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.


Citeste si articolul →   Spice Trail (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.