Vineri “la Mansarda”: Cina lejera cu si pe… canapele – 29 martie 2013

Serile de vineri “La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul sediu din Bucuresti al Cramelor Halewood, continua pe data de 29 martie, la orele 19:00, cu o noua seara relaxanta. Veti avea ocazia sa gustati si sa degustati, asezati comod pe frumoasele canapele si fotolii de piele din spatiul nostru de “joaca”, numeroase gustarele preparate cu ingrediente de buna calitate (prosciutto, foie-gras, fructe de mare, legume, ierburi aromate, mirodenii, carne sosuri, branzeturi etc.), vinurile din gama Byzantium (Blanc de Transylvanie, Rose Euxine si Rosso di Valachia) si vinul spumant Rhein Extra Rose.
canapele - Vineri “la Mansarda”: Cina lejera cu si pe... canapele – 29 martie 2013 1 - Retetele lui Radu

Ca de fiecare data, va voi povesti cate ceva despre ingredientele folosite si despre modul în care mancarea si bautura se armonizeaza una cu alta si cum o cina poate fi nu doar un eveniment culinar, ci si unul cultural. Voi gati, ca de fiecare data, alaturi de prietenul Costel Clipescu, un bucatar creativ, cu mare experienta.
Sper ca multi dintre dvs. sa raspundeti afirmativ si sa va numarati printre oaspetii mei. Costul evenimentului (mancare, bautura si servicii) este de 99 lei/persoana. Cum numarul de locuri este întotdeauna limitat, rezervarile se fac achitand acesti bani în avans, în contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank agentia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu mentiunea CANAPELE; detalii legate de eveniment si despre numarul de locuri disponibile în orice moment se pot obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.

Citeste si articolul →   “Recunoasteti alimentul din imagine?” – rezultate finale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.