Vineri “la Mansardă”: Fructe de mare – 12 aprilie 2013

Evenimentele din (aproape) fiecare vineri, de “La mansardă”, la deja obişnuita adresă din strada Paris, nr. 7A, care găzduieşte elegantul sediu din Bucureşti al Cramelor Halewood, continuă pe data de 12 aprilie, tot la orele 19:00, cu o nouă cină relaxantă şi deosebită.
FructeDeMare1 - Vineri “la Mansardă”: Fructe de mare - 12 aprilie 2013 1 - Retetele lui Radu
De data aceasta, tema este „Fructe de mare”, iar bucatele vor fi stropite cu vinuri albe şi rosé, din gama Single Vineyard Selection: Sauvignon Blanc, Scurta Viognier Tămâioasă şi Scurta Pinot Noir Rosé.

Ca de fiecare dată, vă voi povesti câte ceva despre preparate şi ingredientele, despre vinuri şi despre modul în care se armonizează cu bucatele şi despre modul în care o cină poate fi nu doar un eveniment culinar, ci şi unul cultural.
Sper ca mulţi dintre dvs. să fie tentaţi şi să se numere printre oaspeţii evenimentului. Costul acestuia (mâncare, băutură şi servicii) este de 99 lei/persoană. Cum numărul de locuri este întotdeauna limitat, rezervările se fac achitând aceşti bani în avans, în contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank agenţia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu menţiunea FRUCTE DE MARE; detalii legate de eveniment şi despre numărul de locuri disponibile în orice moment se pot obţine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.


Citeste si articolul →   Câmpul de luptă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.