Vineri “la Mansarda”: Fructe de mare – 12 aprilie 2013

Evenimentele din (aproape) fiecare vineri, de “La mansarda”, la deja obisnuita adresa din strada Paris, nr. 7A, care gazduieste elegantul sediu din Bucuresti al Cramelor Halewood, continua pe data de 12 aprilie, tot la orele 19:00, cu o noua cina relaxanta si deosebita.
FructeDeMare1 - Vineri “la Mansarda”: Fructe de mare - 12 aprilie 2013 1 - Retetele lui Radu
De data aceasta, tema este “Fructe de mare”, iar bucatele vor fi stropite cu vinuri albe si rosé, din gama Single Vineyard Selection: Sauvignon Blanc, Scurta Viognier Tamaioasa si Scurta Pinot Noir Rosé.

Ca de fiecare data, va voi povesti cate ceva despre preparate si ingredientele, despre vinuri si despre modul în care se armonizeaza cu bucatele si despre modul în care o cina poate fi nu doar un eveniment culinar, ci si unul cultural.
Sper ca multi dintre dvs. sa fie tentati si sa se numere printre oaspetii evenimentului. Costul acestuia (mancare, bautura si servicii) este de 99 lei/persoana. Cum numarul de locuri este întotdeauna limitat, rezervarile se fac achitand acesti bani în avans, în contul RO72RZBR0000060007711179 deschis la Raiffeisen Bank agentia Delea Veche, pe numele Radu Popovici, cu mentiunea FRUCTE DE MARE; detalii legate de eveniment si despre numarul de locuri disponibile în orice moment se pot obtine la adresa de e-mail radu.popovici[arond]reteteleluiradu.ro.

Citeste si articolul →   Cititorii si cautarile lor - partea 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.