Mâine dimineaţă plec într-un scurt concediu în insula grecească Zakynthos, sau Zenta, cum îi spuneau veneţienii. Îmi era tare dor de Grecia, aşa că mă înţelegeţi dacă vă spun că abia aştept să ajung acolo.

Ultimele săptămâni au fost pentru mine extrem de aglomerate şi obositoare, cu multe deplasări la Slănic şi Craiova, aşa că, spre deosebire de alte dăţi, nu am avut timp să fac absolut nicio documentare asupra locului unde urmează să-mi petrec vacanţa. Nu ştiu nimic altceva decât faptul că insula produce citrice, stafide şi un bun ulei de măsline

Deşi sunt foarte obosit şi, vă jur!, îmi vine să dorm non-stop, voi încerca să explorez insula cât mai bine şi să-mi pun la lucru aparatul foto; sper să reuşesc să descopăr câteva lucruri interesante despre bucătăria locală şi să vin măcar cu câteva fotografii reuşite.

Am programat blogul ca să posteze zilnic articole şi reţete, de asemenea îmi voi face timp să intru de câteva ori pe zi online, ca să răspund la comentarii, aşa că sper să nu-mi simţiţi lipsa prea mult.

Vă urez zile de vară plăcute şi spor la gătit!