Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie creola
Carnati in stil chaurice
Sunt un tip de carnati cu o asezonare robusta, populari in statul american Louisiana. Reteta [...]
8 Comentarii
feb.
Creol si/sau cajun (5)
În aceste doua ultim episoade ale articolului dedicat culturilor culinare creola si cajuna, voi trece [...]
2 Comentarii
Creol si/sau cajun (4)
Desi între cele doua culturi culinare ce formeaza bucataria statului american Louisiana, cea creola si [...]
8 Comentarii
Creol si/sau cajun (3)
De data aceasta un episod ceva mai scurt, caci structura întregulu articol nu-mi permite o [...]
1 Comentariu
Creol si/sau cajun (2)
Daca în prima parte a acestui articol am povestit cate ceva despre istoria culturii culinare [...]
2 Comentarii
Creol si/sau cajun (1)
Poate ca titlul articolului va mira… sau poate ca nu. Aceste doua culturi culinare sunt, [...]
6 Comentarii
Grenada – o bucatarie "exploziva" (1)
Introducere Va întrebati probabil de ce ma ocup de bucataria acestei insule aparent insignifianta, cand [...]
2 Comentarii
Creveti cu sos creol
Acest sos de rosii este, in bucataria creola, un insotitor traditional al pestelui si fructelor [...]
25 Comentariu
Jambalaya cu pui si creveti
Combinatia de pui, creveti, sofran si orez sugereaza o asemanare a acestei retete cu paella [...]
11 Comentarii
iul.