Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie creola

Carnati in stil chaurice

Sunt un tip de carnati cu o asezonare robusta, populari in statul american Louisiana. Reteta...

8 Comentarii

Creol si/sau cajun (5)

În aceste doua ultim episoade ale articolului dedicat culturilor culinare creola si cajuna, voi trece...

2 Comentarii

Creol si/sau cajun (4)

Desi între cele doua culturi culinare ce formeaza bucataria statului american Louisiana, cea creola si...

8 Comentarii

Creol si/sau cajun (3)

De data aceasta un episod ceva mai scurt, caci structura întregulu articol nu-mi permite o...

1 Comentariu

Creol si/sau cajun (2)

Daca în prima parte a acestui articol am povestit cate ceva despre istoria culturii culinare...

2 Comentarii

Creol si/sau cajun (1)

Poate ca titlul articolului va mira… sau poate ca nu. Aceste doua culturi culinare sunt,...

6 Comentarii

Grenada – o bucatarie "exploziva" (1)

Introducere Va întrebati probabil de ce ma ocup de bucataria acestei insule aparent insignifianta, cand...

2 Comentarii

Creveti cu sos creol

Acest sos de rosii este, in bucataria creola, un insotitor traditional al pestelui si fructelor...

25 Comentariu

Jambalaya cu pui si creveti

Combinatia de pui, creveti, sofran si orez sugereaza o asemanare a acestei retete cu paella...

11 Comentarii