Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: bucatarie creola
Carnati in stil chaurice
Sunt un tip de carnati cu o asezonare robusta, populari in statul american Louisiana. Reteta...
8 Comentarii
Creol si/sau cajun (5)
În aceste doua ultim episoade ale articolului dedicat culturilor culinare creola si cajuna, voi trece...
2 Comentarii
Creol si/sau cajun (4)
Desi între cele doua culturi culinare ce formeaza bucataria statului american Louisiana, cea creola si...
8 Comentarii
Creol si/sau cajun (3)
De data aceasta un episod ceva mai scurt, caci structura întregulu articol nu-mi permite o...
1 Comentariu
Creol si/sau cajun (2)
Daca în prima parte a acestui articol am povestit cate ceva despre istoria culturii culinare...
2 Comentarii
Creol si/sau cajun (1)
Poate ca titlul articolului va mira… sau poate ca nu. Aceste doua culturi culinare sunt,...
6 Comentarii
Grenada – o bucatarie "exploziva" (1)
Introducere Va întrebati probabil de ce ma ocup de bucataria acestei insule aparent insignifianta, cand...
2 Comentarii
Creveti cu sos creol
Acest sos de rosii este, in bucataria creola, un insotitor traditional al pestelui si fructelor...
25 Comentariu
Jambalaya cu pui si creveti
Combinatia de pui, creveti, sofran si orez sugereaza o asemanare a acestei retete cu paella...
11 Comentarii