Aşa cum v-am promis, revin cu amănunte legate de demonstraţiile organizate de magazinul „Biscuit”. Seria de demonstraţii la care vreau să vă invit se numeşte „Saveurs faire” şi doreşte a servi auditoriului, pe lângă câteva preparate interesante, şi poveştile care se află în spatele reţetelor culinare.

Înainte să vă invit, ca să „pipăi” cât mai bine formatul corect al demonstraţiei şi ca să evit orice deficienţă de organizare, am susţinut 3 astfel de demonstraţii. Vă invit deci, în deplină cunoştinţă de cauză , căci deja suntem rodaţi, mă simt confortabil în spaţiul magazinului şi ştiu deja foarte bine cum se poate pregăti evenimentul.
Numărul maxim de persoane admisibil în spaţiul respectiv este 12, astfel ca fiecare să poată vedea şi auzi, cât mai comod, ce se găteşte şi ce se vorbeşte. Demonstraţia are loc într-un magazin, nu într-o bucătărie, astfel că gătitul propriu-zis este mai mult simbolic. O parte dintre preparate o voi găti acasă, o altă parte, mai simplă, de faţă cu dvs. Montarea preparatelor se face pe loc şi, pregătiţi-vă să vă murdătiţi un pic pe mâini, căci voi avea nevoie să fiu ajutat un pic la tocat, amestecat, servit etc., astfel ca sa să avem cât mai mult timp pentru discuţii şi pentru savurat bucatele. Veţi primi, de asemenea, şi printuri cu reţetele preparate.
Saveurs faire - bucataria siciliana
Următoarea demonstraţie are loc joi, 20 mai 2010, ora 19:00, şi are ca temă bucătăria siciliană: veţi degusta o salată siciliană, creveţi cu pesto de migdale şi pui cacciatore. Vom povesti despre ingrediente şi caracteristicile bucătăriei siciliene. Mi-ar plăcea să veniţi şi voi face totul ca să vă simţiţi perfect.

Costul unei participări, inclusiv consumaţia, este de 70 lei. Locul de desfăşurare este magazinul „Biscuit”, bd. Nicolae Bălcescu nr. 26.
Vă puteţi înscrie pe blogul meu, sau la adresa de e-mail: office@biscuit.ro. Plata se face la magazin.